To je to što me zanima!

VIDEO Navijači Reala opkolili Modrića i preklinjali ga: Zlatni naš čovječe, nikad nemoj otići!

Luka Modrić je nakon pobjede protiv Atletica (2-0) automobilom išao svome domu, ali prvo se morao probiti kroz hordu navijača koji su ga fotografirali i molili da završi karijeru u Realu
Vidi originalni članak

Carlo Ancelotti grlio ga je nakon utakmice i obasipao komplimentima, a suigrači nisu znali kojim epitetima ga više opisati. Bila je to još jedna noć u nizu u kojoj je Luka Modrić posipao magiju travnjakom i pokazao zašto je jedan od najboljih veznjaka u povijesti. Plesao je kao da mu je 20, a ne 35, izluđivao suparnike i još jednom utakmicu učinio čarobnom na svoj način. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski maestro odigrao je utakmicu za pamćenje u pobjedi Real Madrida nad Atleticom (2-0; Benzema i Asensio). Razigravao je svoju momčad, diktirao tempo igre, kada je to bilo potrebno stavio bi loptu u svoje noge koje su sigurnije od sefa i smirio igru. Vukao je tranziciju, 'kidao' suparničke napade. Jednostavno, Luka je letio terenom protiv desetak godina mlađih protivnika. 

Bila je to još jedna njegova doktorska disertacija jer drugačije se može opisati ta mirnoća i klasa kojom odiše.Naklonili su mu se Španjolci, ishvalili suigrači, a njegovom magijom posebno je očaran bio trener Reala, veliki gospodin Carlo Ancelotti.

Ipak, najveće priznanje dobio je nedugo nakon utakmice. Luka i njegova supruga Vanja su automobilom krenuli svojem domu, no navijači su zaustavili njegov automobil i opkolili ga. Molili su ga da završi karijeru na Santiago Bernabeuu,

 - Zlatni čovječe, nikad nemoj otići - čule su se želje navijača.

Video pogledajte OVDJE

I njihove želje Luka bi mogao uslišiti. Aktualni ugovor istječe mu sljedeće godine, ali španjolski mediji najavili su kako je Real već započeo pregovore s Modrićem oko novog ugovora koji bi ga vezao s klubom do 2023. godine.

Mogao bi mu to biti i posljednji ples. U Real je došao 2012. godine, ali mnogi nisu imali strpljenja. Trebalo mu je neko vrijeme da se prilagodi, a za to vrijeme su ga neki proglasili najgorim pojačanjem u povijesti madridskog kluba. Kada je uhvatio ritam, Luka ih je ušutkao. Itekako ušutkao. Postao je jedan od najboljih u povijesti koji je nosio dres kraljevskog kluba.

Odigrao je čak 409 utakmica te zabio 28 golova uz 66 asistencija. No, nije sve u statistici. Koliko je imao samo predasistencija, koliko je puta poslao loptu s očima, proigrao suigrače, ukrao loptu...

S Realom je ispisao povijest i uzeo četiri Lige prvaka, od čega tri zaredom. Osvojio je i dvije La Lige, a ove sezone mogla bi osvanuti i treća obzirom da Madriđani bježe osam bodova drugoplasiranoj Sevilli. Osvojio je i jedan Kup, četiri Svjetska klupska prvenstva te tri Uefa Superkupa i triput španjolski Superkup.

Ne misli na tome stati. Naprotiv, ove sezone igra kao da je u 20-ima, a Real izgleda bolje nego ikada. S trenerom Carlom Ancelottijem, sve boljim Viniciusom, raspoloženim Benzemom i nevjerojatnim Modrićem, Madriđani ciljaju samo na najveće stvari. 

Postao je miljenik navijača koji bi najviše voljeli kada bi Luka igrao još barem deset godina. I mi bismo voljeli cijelu vječnost uživati u njegovoj magiji, ali koliko god htjeli ne razmišljati o tome, kad tad doći će vrijeme za oproštaj. No, do tada uživajmo u svakoj sekundi njegove genijalnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • stipo222 14.12.2021.

    Prenapimpani komentari. Lik neigra nista posebno, samo dodaje. Nista specijalno. U zivotu nije predriblo nekoga. Boban je za njega napoleon

  • skyvision 13.12.2021.

    tko je gledao sinoc utakmicu mogao je vidjet doktora nogometa na djelu...u 36oj godini bit po cijelom terenu,na onakvoj tekmi,svih 90 minuta i opcenito na takvom nivou zadnjih 10 g u najvecem klubu na svijetu-me znam tko je jos to uspio

  • denis12 13.12.2021.

    gledao sam tekmu uzivo,covjek s lakocom igra ovu igra sa 36 godina,kapa do poda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare