To je to što me zanima!

Navijači s 12.000 € spašavali Jesenice: Bili smo kao siročad

Najtrofejniji hokejski klub u bivšoj državi, s 23 naslova prvaka, više nego što imaju Olimpija (12), Medveščak (3) i Partizan (7) zajedno, je pred potpunim kolapsom...
Vidi originalni članak

Na gostovanje u Zagreb došli smo kao siročad, svatko u svojoj trenirci. Klub nam nije mogao kupiti ni obične trenirke, rekao je bivši golman Medveščaka Gašper Krošelj, koji je ove sezone do prije tjedan dana branio za Jesenice, no danas je član danskog Aalborga.

Najtrofejniji hokejski klub u bivšoj državi, s čak 23 naslova prvaka, više nego što imaju Olimpija (12), Medveščak (3) i Partizan (7) zajedno, zbog duga od dva milijuna eura sad je pred kolapsom. Svi stranci odavno su otišli, ali i velik dio domaćih igrača.

“Jesenice mogu spasiti samo tri stvari - Bog, političari i Anže Kopitar”, pišu Slovenci.

Bog i političari novac sigurno neće dati, a pitanje je hoće li zvijezda Los Angeles Kingsa kupiti svoj bivši klub. Iako se većina Jeseničana nada tom scenariju. Nova uprava u utorak se dogovorila s igračima i dugovanja prema njima podmirit će do kraja idućeg tjedna, a najavili su da klub neće istupiti iz EBEL-a nego će i iduće sezone igrati u austrijskoj ligi, samo s puno manjim budžetom.

Prije tjedan dana klub su spasili navijači prikupivši 12.000 eura, no do dva milijuna je dug put. Jedino ako Kopitar ne uskoči, kao nogometaš Barcelone Andres Iniesta, koji je spasio Albacete, klub u kojem je počeo karijeru.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MAX 2010 28.01.2012.

    evropska ponuda :, damo velike donatore tipa bandič i sl zauvijek.....................

  • Asterix 26.01.2012.

    Koliko je samo i u Hrvatskoj takvih klubova, nažalost...

Komentiraj...
Vidi sve komentare