To je to što me zanima!

Navijači Sampdorije napali su Mihajlovića, slomili mu naočale

Nogometaši Sampdorije su se umiješali, povukli trenera i spriječili daljnju tučnjavu, a Mihajlović je policiji podnio prijavu za napad. Sampdoria danas igra kod Sassuola
Vidi originalni članak

Jedan je navijač jučer udario bivšeg izbornika Srbije i aktualnog trenera Sampdorije Sinišu Mihajlovića ispred klupskog hotela u Genovi.

Mihajlović je išao prema autobusu koji je momčad vodio na trening, a u tom trenutku su ga navijači počeli vrijeđati i provocirati, prenose talijanski mediji.

Srpski trener im je prišao i pitao ih obraćaju li se njemu nakon čega ga je jedan navijač pokušao udariti u lice. Mihajlović se sagnuo, ali su mu slomljene sunčane naočale.

Nogometaši Sampdorije su se umiješali, povukli trenera i spriječili daljnju tučnjavu, a Mihajlović je policiji podnio prijavu za napad.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Templar Knight 22.09.2014.

    eto sad si dobio svoje 3.14čka ti mater-ina

  • 22.09.2014.

    Legenda i nas ponos !

  • Prevaratska Republika 22.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare