To je to što me zanima!

Navijači šokirani zdravstvenim stanjem Muhammada Alija (70)

Muhammad Ali gostovao je na stadionu Miami Marlinsa na otvorenju nove sezone bejzbola u svom gradu. Navijači su ostali šokirani teškim stanjem legende boksa
Vidi originalni članak

Sportska legenda i vjerojatno najbolji boksač svih vremena Muhammad Ali (70) šokirao je ljubitelje sporta diljem svijeta nakon što se pojavio na stadionu Miami Marlinsa. 

Ali je otvorio sezonu bejzbola u Miamiju kako bi dodatno motivirao navijače i bejzbolaše, no svojim je zdravstvenim stanjem šokirao i dodatno zabrinuo sve oko sebe. Jedan od veterana sportskog novinarstva opisao je posjet Alija utakmici kao 'izrazito potresno iskustvo za sve koji su ga vidjeli uživo'.

Spiker na stadionu pokušavao je potaknuti navijače na vatreno navijanje, no povratna reakcija najlakše bi se opisala kao velika tuga zbog lošeg zdravlja nekad nepobjedivog prvaka.

- Bio je snažan, držao me za ruku tako snažno da mi ju je gotovo slomio. Jak je kao i davno prije - rekla je vlasnica Marlinsa koja je sjedila s Alijem u loži.

- Bolest ga uništava, no on je i dalje najslavnija osoba na svijetu. Njegov posjet bio je velik poticaj za mene i momčad - dodala je vlasnica kluba.

Legendarni boksački prvak godinama se već bori s Parkinsonovom bolesti, a u posljednjih nekoliko mjeseci stanje mu se dodatno pogoršalo. Nekoliko je puta ove godine završio u bolnici, a bliži članovi njegove obitelji već su neko vrijeme spremni na najgore.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • iron mike 18.04.2012.

    brate aj procitaj sta prije nego pocnes pricat gluuposti... vise u njegovom govnu ima ljudskossti nego u tebi

  • adrijana_volim_te 15.04.2012.

    Popularnost, tehnika i velika ljubav prema boksu doveli su Muhammad Alija do tog satupnja da je postao "Najveci u povijesti boksa",Kad gledam bracu Klitchko dodje mi da zaspem a kad odem na youtube i vidim sto je cinio Muhammad Ali tek onda zakljucim i potvrdim ono sta je Ali rekao :"Mojim odlaskom boks umire"

  • japanokinez 12.04.2012.

    Svi su oni legende na svoj način, neko više, neko manje. Stvar je u tome ko je imao boljeg menađera i koga je svijetina bolje primila. Sve drugo što naklapate nema veze s ničim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare