To je to što me zanima!

Navijači Spursa počastili Periju pjesmom: 'Hrvat ide gore dolje'

Među engleskim su navijačima popularni stihovi koji se vežu uz određenog igrača, a tako je nakon devet nastupa i četiri asistencije svoj dobio i naš Perišić
Vidi originalni članak

Doveo ga je Antonio Conte ovog ljeta kako bi poboljšao situaciju na bekovskim pozicijama, a Ivan Perišić (33) je nakon početnog 'uhodavanja' zasjao na lijevoj strani Tottenhama. I ne samo to, pokazao je i u posljednjoj ligaškoj pobjedi protiv Leicestera (6-2) da može igrati i na poziciji desnog beka te je samim time njegova pozicija u momčadi gotovo sigurno - zacementirana.

DJEČJE SUZE NA MAKSIMIRU Dušo, nemoj plakati: Dječak se rasplakao na Maksimiru, Perišić ga uzeo u naručje i počeo tješiti

Ryan Sessegnon (22) još je mlad i mora se izboriti za svoje mjesto te učiti od mnogo iskusnijeg Perije, dok su na drugoj strani već dugo ozlijeđeni Matt Doherty (30) i Emerson Royal (23) koji se u defenzivi još nekako snalazi, ali zato u napadu i dalje ne može pogoditi centaršut, bez obzira na to što ih ispuca petnaestak po utakmici. 

Među engleskim su navijačima popularni navijački stihovi, takozvani chantovi, koji opisuju određenog igrača, a tako je nakon devet nastupa i četiri asistencije svoj dobio i naš Perišić.

- Došao je u Tottenham da bi igrao s Harryjem Kaneom, odbio je Chelsea da igra na White Hart Laneu. On je naš Hrvat koji juri gore dolje po terenu, ime mu je Ivan, Ivan Perišić - riječi su uzvika.

A još bi se više mogao svidjeti navijačima ako bude dobar u sljedećem kolu. To je već u subotu, 1. listopada, kad Spursi gostuju na Emiratesu kod mrskog im rivala Arsenala.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • ferdo zagorec 01.10.2022.

    Jesu li mu i danas pjevali protiv Arsenala?

  • Vlad 29.09.2022.

    Na ovaj načein klubovi u Engleskoj surađuju i utječu na navijačkie skupin uz drastične kazne su od navijačkih najnasilnika uspjeli napraviti glasnu oganiziranu grupu koja je čini boravak na tribiniama prikladan za obitelji.

  • Bayern 29.09.2022.

    Baš odlično👍 super su to izveli👏🇭🇷👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare