To je to što me zanima!

Navijači su na Hitrec-Kacijanu dočekali Ivankovićev Dinamo

Trening s kompletnom ekipom uoči subotnjeg derbija na Poljudu došlo je pogledati 100-tinjak navijača. Nakon sat vremena s treninga je otišao šef Zdravko Mamić
Vidi originalni članak

Pomoćno igralište maksimirskog stadiona, renovirani Hitrec-Kacijan, službeno je treningom otvorila prva momčad. Bilo je to rezervirano za juniorsku momčad, koja bi tamo igrala utakmice Lige prvaka, no Kruno Jurčić ‘pobrinuo se’ da to ne bude tako ispadanjem od Austrije Beč

Trening s kompletnom momčadi uoči subotnjeg derbija na Poljudu došlo je pogledati 100-tinjak navijača. Nakon sat vremena s treninga je otišao Zdravko Mamić, koji se na tren osjećao kao u Beogradu - navijači su mu stisnuli ruku i fotografirali se s njime. 

Ivanković je bio zadovoljan treningom, a i navijači njime jer su ga dočekali pljeskom. Iako je zbog mnogo igrača u reprezentaciji rekao da u Dinamo dolazi u teškoj situaciji, očito je promijenio mišljenje.

Rekao je da još ima nekoliko dvojbi oko prve momčadi, ali i najavio da bi Halilović trebao dobiti više minuta nego kod Jurčića.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • VW_RI 13.09.2013.

    Nakon sat vremena s treninga je otišao šef Zdravko Mamić ... hmm hmm da mi je znati zašto..

  • lisabon 13.09.2013.

    Trebalo bi pobjediti Hajduka ,jer ovo je zadnji derbi na poljudu.Sudeci po reakcijama udruga i ulice koje vode hajduk,nitko ga nece kupiti,nego ce ga oni,kao do sada voditi do sigurne propasti do konca godine.Onda ce krenutoi iz 4.lige,dakle slijedecih 5-6 godina nece biti derbija u Splitu.

  • Jadra_1 13.09.2013.

    Ajmo Biliiii.....!!! Sutra slavimo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare