To je to što me zanima!

"Navijači su opasni, ali ne bojim se, a šta da radim"

A šta da radim? Znam da su navijači opasni, ali što mogu? Ne bojim ih se, slegnuo je ramenima. Iako je zadnjih mjesec dana ponajbolji dinamovac
Vidi originalni članak

Po već ustaljenom maksimirskom receptu, Dinamo je opet ispraćen zaglušujućim zvižducima. Bila je to ‘lepršava’ i ‘maštovita’ igra od koje boli glava. Samo, za razliku od prethodnih utakmica, u ovoj ih nije pomazio rezultat. Golom Vugrinca Zagreb je uzeo bod i odgodio Dinamovu proslavu naslova prvaka. Skakao je Jurčić uz aut liniju, lupao po pleksiglasu klupe... No zvižduci gledatelja bili su sve jači. Kulminiralo je izlaskom Sammira, koji im je na posebnom ‘piku’.
- A šta da radim? Znam da su navijači opasni, ali što mogu? Ne bojim ih se... – slegnuo je ramenima.
Iako je posljednjih mjesec dana ponajbolji Dinamov igrač, zvižduci ne prestaju.
- Ima nekih koji možda ne razumiju nogomet... – kazao je Sammir.
Dinamova igra već je duže vrijeme negledljiva, a maksimirske utakmice sve češće eskivira i Zdravko Mamić. Između gradskog derbija i uživanja u termalno-mineralnoj vodi, opuštajućih masaža eteričnim uljima i njezi tijela Mamić je izabrao potonje. I bolje. Kako kaže, sve mu je teže, stres je sve veći, temperatura ga ne pušta, a da je uza sve gledao Dinamovu igru u prvom poluvremenu, teško da mu ne bi pozlilo. Europske kvalifikacije sve su bliže, a Dinamo sve lošiji. U Dinamu nikad nisu trpjeli trenere koji igraju neprobabljiv nogomet. A ‘modri’ takav demonstriraju iz kola u kolo. Jurčić će ostati trener do kraja sezone, a tada će najvjerojatnije sjesti s Mamićima na novi dogovor. Oko otpremnine.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • renovatio 17.04.2010.

    ma šta bi vi tili gori u zagrebu. dinamo 5 godina zaredom osvaja u hnl-u sve šta se može osvojit i sad odjedanput nevaljaju. igrači dinama su štufani ka i mi šta gledamo jer više nema ni šušta i gušta. ovo je više sve dosadno a liga je totalni amaterizam.

  • hrvatović 17.04.2010.

    samo dobrog trenera nabaviti pa će svi igrači proigrati! i ne čekati kraj sezone! a ako netko ne razumije nogomet, to nisu navijači, nego prvenstveno kruno jurčić-miš!

  • 17.04.2010.

    Sta to pise na kraju.., otpremnina Jurcicu..., ma kakva otpremnina, unistio je Dinamo. Dobro pa je kraj, inace bi i prvo mjesto izgubio. Treba ga dat na posudbu u Azerbajdzan, besplatno na 10 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare