To je to što me zanima!

Navijači u Višnjiku: Di si dr. Ivo kad te tribamo, 7-6, 7-6, 7-6...

Hrvatska nakon prvoga dana polufinala Davis Cupa ima 1-1 protiv Francuske u Zadru, a neki navijači u Višnjiku sjetili su se Ive Karlovića koji igra tenis života...
Vidi originalni članak

Div sa Šalate svojim predstavama u posljednje vrijeme natjerao je nostaligčne navijače da ga se sjete i pozovu na povratak u Davis Cup reprezentaciju. 

Hrvatska nakon prvoga dana polufinala Davis Cupa ima 1-1 protiv Francuske u Zadru. Borna Ćorić izgubio je u prvom meču od Richarda Gasqueta, a prvi bod Hrvatskoj donio je Marin Čilić pobijedivši Lucasa Pouillea.

Zadarski Višnjik nije bio popunjen, na prvi meč došlo je jedva 3000 ljudi, a neki navijači smatraju su kako bi Ivo Karlović dobro došao Hrvatskoj u ovom meču.

- Di si dr. Ivo kad te tribamo, 7-6, 7-6, 7-6 - stajalo je na transparentu.

Karlović u posljednje vrijem igra tenis života, ali od Davis Cup reprezentacije oprostio se 2012. godine. Rekao je kako se želi posvetiti karijeri na Touru jer je imao dosta problema s ozljedama.

Francuzi su bez Jo-Wilfrieda Tsonge i Gaela Monfilsa, ali imaju najbolji par svijeta Nicolasa Mahuta i Pierre-Hugues Herberta, kojima će se u subotu vjerojatno suprotstaviti Dodig i Čilić.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • čedolovac 17.09.2016.

    Ja neznam gdje vi živite i od kada pratite tenis ali evo jedan savjet...ako želite nešto naučit i imat realan pogled na tenis pratite komentare RF1thieme

  • jeje kak da ne 17.09.2016.

    Gnom sa Šalate negdje ubire pare i već mu odavno puca špaga za Hrvatsku.

  • 24 SATA NON-STOP 16.09.2016.

    zasto je visnjik prazan?! pa gdje je ta fenomenalna atmosfera pune dvorane sto se najavljivalo! ovo je sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare