To je to što me zanima!

Navijači Dinama vjeruju u čudo: U tri sata rasprodali tri tribine!

Dinamo će u lovu na preokret protiv Ivana Rakitića i društva imati lijepu podršku s tribina. Redovi su na Maksimiru od jutra, a zagušena je prodaja putem interneta. Na raspolaganju je oko 9500 ulaznica
Vidi originalni članak

Veliko zanimanje vlada za uzvratnu utakmicu šesnaestine finala Europske lige između Dinama i Seville koja se igra ovaj četvrtak od 18.45 na Maksimiru i u kojoj "modri" love novo čudo nakon što su lani izbacili Tottenham. I ovaj put trebaju nadoknaditi dva gola minusa (1-3).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Red se na Maksimiru formirao nekoliko sati prije početka prodaje na blagajnama, koja je krenula u 11 sati. U istom trenutku počela je i internetska prodaja, no serveri ne mogu izdržati veliki interes navijača za ulaznicom.

"Poštovani, na portalu za ulaznice trenutno je prisutan maksimalan broj posjetitelja koji kupuju ulaznice. Molimo Vas da stranicama pokušajte pristupiti kasnije", stoji poruka.

Oko 14 sati stigla je obavijest kako više nema ulaznica u prodaji za tribine zapad gore, zapad dolje, zapad gore i jug. Ostale su u prodaji samo ulaznice za sjever gore.

Dinamo je za ovu utakmicu otvorio i južnu tribinu na kojoj su inače gostujući navijači, a Španjolce će prebaciti na jedan sektor zapadne tribine. Dozvoljeno je 40 posto kapaciteta, odnosno nešto manje od 9500 mjesta bez zatvorene istočne tribine.

Ulaznica za sjevernu i južnu tribinu stoji 100 kuna, za gornju zapadnu tribinu 150, a za donju zapadnu tribinu 250 kuna.

Kod ulaska će biti potrebno pokazati EU digitalnu covid potvrdu uz važeći osobni dokument, a klub je organizirao brzo antigensko testiranje ispod zapadne tribine za 60 kuna u srijedu od 11 do 19 sati i u četvrtak od 11 do 19.30, odnosno kraja prvog poluvremena.

Više informacija o prodaji ulaznica možete pročitati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 182

  • fk penal 24.02.2022.

    Ajmo Dinamo,cjela Hrvatska i dalmacija je uz tebe !

  • biberrr 23.02.2022.

    Samo da Deni i Tromi ne budu opet u sastavu,s dva igrača manje ćemo teško protiv Seville. Nek stavi Andrića i Tolića.

  • baba strumpf 23.02.2022.

    Ma ža mi je ove navijaće Dinama,ali Dinamo ne igra dobro nema dobrog trenera ka ni stadiona pa će tražiti ćudo protiv jedne Sevilje ma moš mislit daj bože da naprave ćudo ali....

Komentiraj...
Vidi sve komentare