To je to što me zanima!

Navijače Zenita čeka čak 1000 ulaznica, a oni niti ne dolaze?!

Policija nema informacija da u Split dolaze autobusi s navijačima Zenita. Prijetnje da dolaze sa srpskim navijačima bile su lažno zastrašivanje Splićana
Vidi originalni članak

Čini se kako će najava navijača Zenita, 'Split će u četvrtak gorjeti u ruševinama, jer dolazimo u dalmatinsku metropolu pojačani huliganima iz Srbije', ostati tek isprazno hvalisanje na internetu.

Glasnogovornica splitske policije Marina Kraljević - Gudelj prenijela je kako policija za sada nema informaciju o dolasku navijača Zenita u Split.

- Osim stotinjak službenih osoba, igrača i sponzora koji dolaze organizirano, zrakoplovom, za sada nemamo najavu o bilo kakvim drugim dolascima navijača iz Rusije - rekla je glasnogovornica.

Obzirom da ruski državljani za dolazak u Hrvatsku moraju ishoditi vizu, teško je vjerovati kako će se nešto promijeniti u zadnji čas.

- Hajduk je za potrebe Zenita odvojio 1000 ulaznica, no za sada nemamo najavu hoće li ih i koliko preuzeti - kaže glasnogovornik Hajduka Nikica Vukašin.

Policija utakmicu Hajduka i Zenita tretira kao utakmicu 'visokog rizika'.

- Razmijenjujemo informacije s ruskim kolegama, kako bi što spremnije dočekali eventualni dolazak gostujućih navijača. Na samom stadionu bit će razmješteno 300-tinjak policajaca, dostatan broj će biti razmješten i po važnijim punktovima u gradu, tako da ćemo dati sve od sebe da utakmica protekne u najboljem redu - kaže Kraljević - Gudelj, koja nije mogla otkriti priprema li se policija za eventualni dolazak 'navijača' Zenita iz Srbije ili Bosne i Hercegovine autobusima.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mlatimudan 02.11.2010.

    O kojem zastrašivanju vi pričate!?Zastrašivanje je bilo 1991 kad ih nismo imali s čim dočekat a na njihovoj strani je bila JNA,a ni onda nas nisu uspili zastrašit!!!Oni su u nama samo uspili probuditi ono šta se bilo neko određeno vrime prikrilo,neku ratobornost!!!!A njima je velika srića ako ne dođu jer se s njima nismo ni imali namjeru obračunavati ka s našim boysima na šake pa ko koga jače udari

  • glasna_1 02.11.2010.

    hahahahahahahaha kramp u ruke pa po onoj stini što se na cestu srušila i zamišljajte da su to rusi i srbi hahahahaha

  • smodri19 02.11.2010.

    Možda ih dođe tri rusa i neka povedu prijatelje njih četri pet iz srbije lako je pričat triba stat iza svojih riči a hvala bogu svi znamo ko su srbi i brača im rusi

Komentiraj...
Vidi sve komentare