To je to što me zanima!

Navijačica zbog 634 grama viška ne može na Superbowl

Iako je 23-godišnja Courtney Lenz pet godina članica navijačica Baltimorea, neće imati priliku ostvariti svoj san i nastupiti na nedjeljnom Superbowlu u New Orleansu
Vidi originalni članak

Jedna navijačica Baltimore Ravensa neće smjeti bodriti svoju momčad na nedjeljnom Superbowlu protiv San Francisca jer se udebljala tek nešto više od 600 grama.

Iako je 23-godišnja Courtney Lenz već pet godina članica navijačica Baltimorea, neće imati priliku ostvariti svoj san i nastupiti u finalu u New Orleansu, piše Američki USA Today. Naime, nije izabrana među 32 djevojke koje će imati čast da tamo pokažu svoje vještine i to jer se tijekom sezone udebljala 634 grama.

- Tražili su da imam ispod 55 kilograma - rekla je nesretna navijačica čiji su prijatelji pokrenuli peticiju na internetu da joj se dopusti da nastupi, dodavši kako je ovakva odluka uvreda za sliku o zdravom tijelu. Zasad su skupili preko 23 tisuće potpisa.

Iz kluba tvrde kako su se pri odabiru rukovodili izvedbom djevojaka te kako su se ponašale tijekom sezone.

- Voljeli bismo povesti sve naše navijačice, no ne možemo zbog pravila NFL-a - poručili su iz Ravensa.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • Lizzmaister 02.02.2013.

    55 kila hahah pa sta je to

  • neidemodalje 02.02.2013.

    Kakav višak, kakvi bakrači? Ode ovaj svijet u 3pm...Ovoj maloj "debeloj" poručujem: uzimam te odmah u svoju ekipu. "Adresa poznata uredništvu!"

  • bezinspiracije 02.02.2013.

    A kada je tamo očito prevelika konkurencija, pa svaku sitnicu gledaju. A i nije sve u izgledu. Žena je prezgodna, ali sada možda su druge bolje plesale od nje. Ipak su to navijačice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare