To je to što me zanima!

Navijačima Hajduka karte prodavane u kafiću na trgu

AEK nije želio imati ništa s gostujućim navijačima pa je Hajduk kupio 1700 karata, a ulaznice je na trgu prodavao direktor marketinga Ivan Kraljević
Vidi originalni članak

Da nije žalosno bilo bi smiješno – navijačima Hajduka ulaznice za večerašnju utakmicu s AEK-om prodavane su u kafiću, iz kartonske kutije, u kojoj je potom spremljeno i odnešeno gotovo 30.000 eura.
Sve je zakuhao AEK, koji nije želio imati ništa s gostujućim navijačima, pa je dan uoči utakmice 1.700 ulaznica, vrijednih 34.000 eura prepustio vodstvu Hajduka, te im ispostavio račun. Predstavnici Uefe su također bili nemoćni.
Čelnici Hajduka našli su se u čudu, ostaviti navijače na cjedilu ili ulaznice distribuirati na trgu ispred drevnog Olimpijskog stadiona, gdje su se navijači okupljali od ranih popodnevnih sati. Prva opcija nije dolazila u obzir pa se odgovorne dužnosti prihvatio direktor Hajdukova marketinga Ivan Kraljević, koji je nešto prije 16 sati, bez pratnje stigao na trg. Ni traga grčkoj policiji, ni traga zaštitarima, osiguranju... Kraljević, kome je nešto kasnije u pomoć stigao financijski direktor Prgomet, te gotovo tisuću navijača koji su željeli što prije do dragocjenog papirića.
Da vodstvo Torcide nije na brzinu organiziralo red i prodaju, tko zna što bi se dogodilo – rekao je Kraljević, koji se znojio, koliko od vrućine, toliko i od posla.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Bara123 16.09.2010.

    Treba tim grcima i spanjolcima danas pokazati zube!!Ajmo i DInamo i Hajduk..

  • barut 16.09.2010.

    ajmo nasi :)

  • skeletor83 16.09.2010.

    daleko najbolji navijači na svitu svaka vam čast u ovakvoj besparici pa 1700 ljudi potegnit do grčke to ne moze niko boze čuvaj torcidu i hajduka

Komentiraj...
Vidi sve komentare