To je to što me zanima!

Navijaču Chelseaja trogodišnja zabrana zbog hukanja Drogbi

Trogodišnju zabranu odlaska na nogometne stadione u Engleskoj dobio je Stephen Fitzwalter, navijač Chelseaja koji je o polufinalu FA Cupa rasistički vrijeđao Drogbu
Vidi originalni članak

Navijač koji je 15. travnja na Wembleyju, u polufinalnoj utakmici FA Cupa između Chelseaja i Tottenhama, rasistički vrijeđao Drogbu dobio je trogodišnju zabranu odlazaka na nogometne stadione. Zanimljivo, Stephen Fitzwater navijač je Chelseaja, a prijavili su ga kolege navijači.

Fitzwater sljedeće tri godine ne smije na stadione u Velikoj Britaniji, ali ni u inozemstvu. Također, Chelsea ga je kaznio doživotno.

- Nogometni klub Chelsea oštro osuđuje sve vrste diskriminacije i rasističkog vrijeđanja. Potrudit ćemo se da to izbacimo sa stadiona, a ovim putem želimo zahvaliti svim navijačima Chelseaja koji su prijavili ovaj slučaj - poručili su iz kluba.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • merovingian 03.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • komentator-zg 03.05.2012.

    to stvarno nije u redu.hukati crncu. ajd još bacanje banana mogu shvatiti :D

  • user_133309 03.05.2012.

    Hajduk bi se barem malo glede ovoga mogao ugledati na Chelsea...

Komentiraj...
Vidi sve komentare