To je to što me zanima!

Navijali za Barcu s hrvatskom zastavom, Rakitić ih nagradio

Hrvatsku zastavu na tribinama u japanskoj Saitami donijeli su Japanci, a opazio je to i Raketa i nakon svog gola Chelseaju je otišao nagraditi obožavatelje koji su bili u potpunom deliriju
Vidi originalni članak

U japanskoj Saitami igrali su Barcelona s debitantima de Jongom i Griezmannom i Chelsea s Lampardom kao šefom struke, a na kraju je sve bez daha ostavio hrvatski starosjedioc na Camp Nou - Ivan Rakitić. Iako je Chelsea pobijedio 2-1, najljepši gol na utakmici zabio je hrvatski reprezentativac. S 20 metara, Ivan je naciljao i pucao u rašlje, a Englezi tu nisu mogli ništa, osim gledati i diviti se. 

Divili su se i navijači Barcelone, urlali su od sreće, a među njima su kamere zapazile i hrvatsku zastavu. Ipak, nisu ju držali Hrvati, nego Japanci. Nije ni Raketa ostao hladan te je otišao nagraditi svoje obožavatelje koji su nakon njegovog gola bili u potpunom deliriju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Rakitić je zaigrao u 2. poluvremenu umjesto Busquetsa pa zabio u 92' minuti na asistenciju Brazilca Malcoma. Raketa je bio sam na sredini na 20 metara od gola, primio loptu i onda opalio desnom nogom i neobranjivo pogodio golmanove desne rašlje. Golman Chelseaja loptu nije ni vidio, a Rakitić je pokazao da neće tako lako odustati od prve postave.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Golove za Chelsea postigli su mladi Tammy Abraham (34') i Ross Barkley (81'), a Frank Lampard zasad pobire kolektivne simpatije za svoj (ljetni) rad na klupi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 24.07.2019.

    Žalosno je da je potpunim strancima više stalo da Lijepe naše nego nekim stvarnim Hrvatima

  • zveki14 24.07.2019.

    Raketa ljudina ko i uvijek! A nedovoljno cijenjen! Bravo!Svaka čast!👏👏👍

  • Leo Archibald 24.07.2019.

    Bravo Ivane

Komentiraj...
Vidi sve komentare