To je to što me zanima!

'Navijao sam za Bosnu, ali ja sam ipak Hercegovac...'

Marin Čilić po svemu sudeći skroman je momak i, iako je mlad, shvaća da ga novac neće učiniti sretnijim u životu. No, Mercedes je ipak Mercedes
Vidi originalni članak

Ne postoji Bosanac u mojem rječniku. Kad mi kažu da sam iz Bosne, ja kažem da nisam, već iz Hrcegovine, govori mladi Marin Čilić za Sportske Novosti.
- Da, navijao sam za Ćirinu Bosnu kad je igrala kvalifikacije za SP. Drago mi je što je nacija živnula, ali ipak, ja sam Hrvat - kaže prvi hrvatski reket, koji za reprezentaciju u Varaždinu igra Davis kup. U petak igra drugi meč dana.   
Skroman Međugorac, osim što niže uspjehe u tenisu, ništa manje nije uspješan niti na drugim poljima.
- Imam život, ljubav, obitelj. Imam i djevojku. A što znači biti mlad čovjek? Svatko ima svoj put, zašto bi bili svi isti? Uživam u svom životu, ne bih ništa mijenjao. Da se ponovo rodim, opet bih bio Marin Čilić...
- Novac mi olakšava, ali me neće učiniti sretnijim čovjekom. Nisam rastrošan. Priuštim si što si zaželim - smireno govori deveti tenisač svijeta.
A to podrazumijeva i dobru 'mećku', ali ipak ne bilo koju.
- Postoji puno dobrih automobila, ali Mercedes je Mercedes - kaže Čilić. I dodaje da od svih mjesta na svijetu kod kuće najljepše..
- U Hercegovini i u Zagrebu... - zaključuje Čila.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • vn37 04.03.2010.

    Čiliću, ti si državljanin Bosne i Hercegovine. Tamo si rođen i zašto te toga sram? Kad se preseliš u Hrvatsku i počneš ovdje plaćati poreze onda ćeš biti Hrvat.

  • orE 04.03.2010.

    vn37 ti mi reci tko je Hrvat a tko nije, ne mora čovjek živjeti u Hrvatskoj da bi bio Hrvat, uostalom u ustavu BiH piše da je to država Srba, Hrvata, Bošnjaka i ostalih građana

  • avavavav 04.03.2010.

    tako je čiliću, nije isto bosanac i hercegovac!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare