To je to što me zanima!

NBA napaljenko osvojio najveći trofej - najbolju guzu interneta

Chandlera Parsonsa s razlogom zovu najvećim napaljenkom u NBA ligi. Nakon Kate Beckinsale, Belle Thorne i Kendall Jenner, košarkaša Grizzliesa sada povezuju i s kraljicom svih interneta Jen Selter
Vidi originalni članak

Zovu ga najvećim napaljenkom u NBA ligi, a kada te tako prozovu u društvu sportaša kojima je uz sport samo na pameti kako što ekstravagantnije potrošiti zarađene milijune i osvojiti što više slavnih ljepotica, onda znate da ste 'faca'. 

Njegovo ime je Chandler Parsons, ima 28 godina i u NBA-u je od 2011. godine. Trenutačno je igrač Memphis Grizzliesa, no zbog ozljede ne igra pa je to vrijeme očito odlučio iskoristiti za igrice izvan parketa. Točnije, u krevetu... 

Ne tako davno povezivali su ga s glumicom i pjevačicom Bellom Thorne, a prije toga i s puno poznatijim ljepoticama Kate Beckinsale te Kendall Jenner, a sada je, čini se, napravio korak dalje.

Američki mediji javljaju kako je novi 'trofej' u njegovom dojmljivom nizu kraljica društvenih mreža, najpoželjniji model za stražnjice i djevojka koju na Instagramu prati 11 milijuna obožavatelja Jen Selter.

Pa čak da i ne pobijedi više niti u jednoj utakmici u karijeri, Chandler je zaslužio naš duboki naklon, jer takvim nizom slavnih ljepotica ne može ih se puno pohvaliti. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • esimidobar 02.04.2017.

    Ananas

  • SilikoniralaSiSe 01.04.2017.

    ne tako davno to su bile playboyeve zečice trebao si kupiti časopis na kiosku i to je bilo nekako nastrano kupiti.Danas je to apsurdno slikavaju se ko onda u časopisima svaka druga na fejzbuku ili instagramu milijarda slika guzica sisa(ovakve slike vec počinju kod cura sa ¸16-ak god).Žene su se toliko izobličile i izneredile u današnjem društvu da je to gad sa velikom tendencijom rasta u budućnosti.A mi jadnici smo od njih bolji nego ikad.

  • tomicalomica 01.04.2017.

    Like 😋 +++

Komentiraj...
Vidi sve komentare