To je to što me zanima!

NBA otkazala LA derbi, tuga za Kobejem ipak je prevelika...

Lakersi duboko tuguju zbog tragičnog gubitka legenda Lakersa Kobeja Bryanta i njegove kćeri Gianne. Utakmica Clippersa i Lakersa u Staples Centru neće se igrati, odgađamo derbi
Vidi originalni članak

Košarkaški derbi u Los Angelesu se trebao igrati kasnu u noć u srijedu po našem vremenu, ali vodstvo NBA lige procijenilo je kako nitko u obitelji Lakersa nije u stanju misliti na utakmicu.

'NBA utakmica između LA Lakersa i LA Clippersa koja se trebala odigrati u Staples Centru se odgađa. Tu smo odluku donijeli iz poštovanja prema Lakersima jer u tom se klubu duboko tuguje zbog tragičnog gubitka legenda Lakersa Kobeja Bryanta, njegove kćeri Gianne i još sedmoro drugih koji su poginuli u padu helikoptera u nedjelju. O novom terminu LA derbija obavijesti ćemo vas naknadno', objavili su iz NBA lige.

Za Clipperse igra naš Ivica Zubac i ove su sezone jedni od favorita za naslov jer je mitski čelnik Jerry West u momčad doveo mega-zvijezde Kawhija Leonarda i Paula Georgea.

I čelnik lige, Adam Silver, oglasio se nakon šokantne Bryantove smrti. Godina 2020. jedva da je počela, a NBA je ostala bez svog najvećeg komesara Davida Sterna i jednog od najvećih sportaša u povijesti, Kobeja Bryanta.

Kobe i njegova 13-godišnja kći Gianna poginuli su u padu helikoptera, a život su izgubili i bejzbolski trener sveučilišta u okrugu Orange John Altobelli (56) te njegova supruga Keri i kći Alyssa, koja je trebala zaigrati na turniru kao i Kobejeva kći. Bile su suigračice u Akademiji 'Mamba'.

Poginula je i košarkaška trenerica Christina Mauser koja je radila u jednoj privatnoj osnovnoj školi u okrugu Orange, mlada košarkašica Payton i njena majka Sarah Chester, kao i pilot Ara Zobayan.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Livadaa 28.01.2020.

    Izet

  • Komisionar 28.01.2020.

    Drugi put kad je magla takva onda se nebi trebale izdavati “posebne dozvole” na osnovu nečijeg statusa i novčanika. Ako policija nije letjela taj dan ne razumijem otkud im hrabrosti poletjeti uopće. RIP Kobe

  • milicioner 28.01.2020.

    ... "a NBA je ostala bez... jednog od najvećih sportaša u povijesti, Kobeja Bryanta". Da je bio jedan od tri-četiri najveća košarkaša u povijesti - po meni potpuno ravan Jordanu, u nekim segmentima (npr. šut) i bolji - ali "jedan od najvećih SPORTAŠA u povijesti".... hm..., dajte, to je ipak malo pretenciozno, stanimo na loptu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare