Obavijesti

Sport

Komentari 20

NBA otkazala LA derbi, tuga za Kobejem ipak je prevelika...

NBA otkazala LA derbi, tuga za Kobejem ipak je prevelika...
1

Lakersi duboko tuguju zbog tragičnog gubitka legenda Lakersa Kobeja Bryanta i njegove kćeri Gianne. Utakmica Clippersa i Lakersa u Staples Centru neće se igrati, odgađamo derbi

VIDEO

Košarkaški derbi u Los Angelesu se trebao igrati kasnu u noć u srijedu po našem vremenu, ali vodstvo NBA lige procijenilo je kako nitko u obitelji Lakersa nije u stanju misliti na utakmicu.

'NBA utakmica između LA Lakersa i LA Clippersa koja se trebala odigrati u Staples Centru se odgađa. Tu smo odluku donijeli iz poštovanja prema Lakersima jer u tom se klubu duboko tuguje zbog tragičnog gubitka legenda Lakersa Kobeja Bryanta, njegove kćeri Gianne i još sedmoro drugih koji su poginuli u padu helikoptera u nedjelju. O novom terminu LA derbija obavijesti ćemo vas naknadno', objavili su iz NBA lige.

Za Clipperse igra naš Ivica Zubac i ove su sezone jedni od favorita za naslov jer je mitski čelnik Jerry West u momčad doveo mega-zvijezde Kawhija Leonarda i Paula Georgea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I čelnik lige, Adam Silver, oglasio se nakon šokantne Bryantove smrti. Godina 2020. jedva da je počela, a NBA je ostala bez svog najvećeg komesara Davida Sterna i jednog od najvećih sportaša u povijesti, Kobeja Bryanta.

Kobe i njegova 13-godišnja kći Gianna poginuli su u padu helikoptera, a život su izgubili i bejzbolski trener sveučilišta u okrugu Orange John Altobelli (56) te njegova supruga Keri i kći Alyssa, koja je trebala zaigrati na turniru kao i Kobejeva kći. Bile su suigračice u Akademiji 'Mamba'.

Poginula je i košarkaška trenerica Christina Mauser koja je radila u jednoj privatnoj osnovnoj školi u okrugu Orange, mlada košarkašica Payton i njena majka Sarah Chester, kao i pilot Ara Zobayan.

Pokretanje videa...

Opraštanje od Kobea 01:18
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića