To je to što me zanima!

NBA u Zadru: Prkačin 'kidao' obruč i zabio 38, ali nedovoljno. Zadar osigurao ostanak u ligi

Nevjerojatna predstava Roka Prkačina (38 poena, 10 skokova, 2 asistencije) nije bila dovoljna da Cibona drugi put u nizu sruši Zadar. Utakmicu je ključnim tricama prelomio Dominik Mavra
Vidi originalni članak

Zadar je na Višnjiku srušio Cibonu u zaostalom 12. kolu ABA lige i tako im se revanširao za poraz od prije četiri dana iz Zagreba.

Kakav je to bio spektakl! Zadrani su na poluvrijeme otišli s čak 16 poena prednosti (57-41), ali Zagrepčani se nisu predavali, već su odličnom trećom (21-13) dionicom upola smanjili njihovu prednost.

CIBONA - ZADAR 77-75 Nevjerojatno! Cibona u samoj završnici preokrenula Zadrane

U posljednjoj su čak i došli do svog najvećeg vodstva na utakmici (81-77), ali onda je 'podivljao' Dominik Mavra i ključnim tricama osigurao svojoj momčadi 9. pobjedu u ABA ligi ove sezone i izvjesni ostanak.

Iako je Mavra imao 'monstruozne' brojke (33 poena, 4 skoka, 5 asistencija), najbolji pojedinac susreta je bio Roko Prkačin. Mladi Cibonin ostvario je double-double učinak s 38 poena i 10 skokova, a dodao je i dvije asistencije.

Vrijedi spomenuti da je bivši NBA igrač Chinanu Onuaku strgao dres nakon što ga je Veljko Mršić izvadio iz igre nakon jedne lopte bačene u 'bunar. S takvim sramotnim potezom možda si je napisao i ispisnicu iz kluba.

BORBA ZA OSTANAK Cibona po prvu pobjedu protiv Zadra, Planinić na brata: Uopće ne razgovaramo o utakmici...

Zadar je trenutačno na 9. mjestu ABA lige sa devet pobjeda iz 25 utakmica, dok je Cibona 10. na omjeru 8-16.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sjena86 14.04.2021.

    Cibona koliko kog pokradena bila od strane bandicevih likova i milicevica. Toliko da njihova nije niti stolica, uvijek ce bit cibona. Zadar odradena kriva selkcija stranca i pogotovo domacih igraca jel po meni ako su mavra i pogotovo junakovic goqvni igraci nema tu srece !!!! Steta jel zadar moze bit institucija u kosarci jel je tome gradu samo kosarka nazalost ostala !!!

  • 14.04.2021.

    Velika pobjeda Cibone 💙

  • Mrgazd 14.04.2021.

    Cigona

Komentiraj...
Vidi sve komentare