To je to što me zanima!

Zvijezda Netsa umirovila se zbog problema sa srcem! 'Bila je to najstrašnija noć u životu'

Krilni centar je potpisao za Brooklyn Netse prije tek nešto više od dva tjedna, a nakon utakmice 11. travnja protiv Lakersa stanje mu se naglo pogoršalo. Aldridge ima problema sa srcem
Vidi originalni članak

Lamarcus Aldridge (35) je prije tek dva tjedna debitirao za Brooklyn Netse, a danas je zbog problema sa srcem iznenada završio karijeru.

Američki je košarkaš odigrao utakmicu protiv Lakersa 11. travnja nakon čega mu se stanje naglo pogoršalo te je završio u bolnici.

- Iako sam sad bolje, ono što sam osjetio tu noć je bio najstrašniji osjećaj u mom životu. Dosad sam košarku stavljao na prvo mjesto, a sada sam odlučio ispred košarke staviti zdravlje i obitelj - poručio je 35-godišnji krilni centar.

Podsjetimo, američki košarkaš je već ranije u karijeri imao sličnih problema. On je, naime, 2007. u prvoj četvrtini utakmice protiv Los Angeles Clippersa odveden u bolnicu zbog nedostatka zraka i nepravilnog rada srca gdje mu je dijagnosticiran WPW (Wolf-Parkinson-Whiteov) sindrom. 

Aldridgea su kao drugi 'pick' na draftu 2006. izabrali Chicago Bullsi koji su ga u razmjeni dali Portland Trail Blazersima, a tamo se zadržao do 2015. kada je potpisao za San Antonio Spurse. 

STIGLA ZVIJEZDA SPURSA Napadaju naslov: Netsi doveli još jedno ogromno pojačanje

U Brooklyn je došao osvojiti svoj prvi NBA naslov, ali to ipak, po svemu sudeći, neće napraviti. 

'LA' je sedam puta izabran za All-star utakmicu, pet puta je bio u najboljoj momčadi godine, a karijeru završava s prosjekom od 19,4 poena i 8,2 skoka po utakmici.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • potparol .at.fr 15.04.2021.

    "Zvijezda Netsa´" :D

  • ukralo pokralo 15.04.2021.

    Zastop pa tek je dosao u netse

Komentiraj...
Vidi sve komentare