To je to što me zanima!

Chisora opalio šamar Vitaliju: Ma, udario me kao neka cura

Britanac i izazivač svjetskog prvaka Derek Chisora opalio je šamarčinu ukrajinskom boksaču Vitaliju Kličku na službenom vaganju uoči njihovog meča u subotu navečer
Vidi originalni članak

U subotu navečer u Münchenu u teškoj kategoriji borit će se Britanac Derek Chisora i svjetski prvak po WBC verziji, ukrajinski boksač Vitalij Kličko. Na službenom vaganju dvojice boksača Derek Chisora opalio je šamar ukrajinskom boksaču. Svjetska boksačka komisija odredila je kako Chisora zbog toga mora platiti 50.000 dolara.

- Nije me udario kao boksač, već kao žena, otvorena dlana. Ako se želi boriti kako treba, mora to učiniti sa svojim šakama. Nema sve daske na broju. U ringu ću mu održati lekciju iz ponašanja. Dereck je pod velikim pritiskom, nervozan je i boji se, inače ne bi skočio unatrag nakon što mi je "dao za uho" - rekao je Kličko.

A Chisora je s provokacijama počeo još davno prije.

- Ovo je Vitalijev kraj, obećavam. Past će - najavio je Britanac, a imat će priliku u subotu stati iza svojih riječi. Samo, onaj šamar mu nije trebao. Izazivati Klička vjerojatno je posljednja stvar koju želite napraviti uoči izlaska u ring s njim...

Idi na 24sata

Komentari 106

  • lelo3003 18.02.2012.

    bit ce selo- veselo!!

  • brpljok 18.02.2012.

    Sused taj ga je ošamaril kaj zna da nema šanse u meću, buje ga Vitalij rasturil kak večernjak

  • sosqe 18.02.2012.

    koje debilane samo da se privuce pozornost na ionako jadan mec..opet sve isto i opet bu nula od borbe ,jer se to sve namjesta..

Komentiraj...
Vidi sve komentare