To je to što me zanima!

'Ne boj se mama, tijelo možda pati, ali pobijedit ćeš zlotvora'

Argentincu je 2014. dijagnosticiran tumor na srcu, benigni. Uspješno je operiran u New Yorku, a sada se sa karcinomom bori njegova mama. Nogometaš je u znak solidarnosti obrijao svu kosu
Vidi originalni članak

Napadač je argentinske reprezentacije i madridskog Atletica. Mlad, imućan, slavan... Angel Correa (25), svijet mu je pod nogama? Nekad ni slava, ni lova ne štite od zla.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Correa je u srpnju 2014. osjetio slabost. Atleticovi liječnici posumnjali su na probleme sa srcem, nogometaš je poslan kardiologu, a na kraju završio kod onkologa. Tumor, na srcu. Sreća u nesreći, tumor nije bio zloćudan.

Argentinac je poslan kod najboljeg poznatog kirurga, u New York. Operacija je protekla uspješno, klubu na pamet nije palo da pusti svog igrača da se sam bori sa bolešću. Izgubio je godinu dana, ali se vratio i sve je bolji.

Ove sezone Correa je u Primeru u 22 utakmice zabio pet i namjestio sedam golova. Pored žestoke konkurencije Morate, Diega Coste i Joaoa Felixa, Argentinac ima 100%-no povjerenje svog sunarodnjaka Diega Simeonea.

A sada se bori sa još jednom teškom bolešću u obitelji. Correina mama oboljela je od karcinoma. Kemoterapija čini svoje. Kosa, obrve... Otpadaju. Pa je sin, u solidarnost sa majkom, obrijao svoju kosu.

- Neprijatelj neće imati mira. Može ti napasti tijelo, ali tvoja je duša nedodirljiva, a vjera nepokolebljiva. Ne boj se, pobijedit ćeš zlotvora. Ti si moja ratnica i pobjednica. Volim te, mama - napisao je Correa, a na fotografiji su on i mama, zagrljeni i nasmijani. Zajedno protiv bolesti.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MOONZz 01.04.2020.

    Sjajan i maksimalno zahvalan igrac. Koliko god minuta mu Simeone da uvijek ih iskoristi na najbolji moguci nacin...nadam se da ce mu majka ozdraviti

Komentiraj...
Vidi sve komentare