Obavijesti

Sport

Komentari 1

'Ne boj se mama, tijelo možda pati, ali pobijedit ćeš zlotvora'

'Ne boj se mama, tijelo možda pati, ali pobijedit ćeš zlotvora'
4

Argentincu je 2014. dijagnosticiran tumor na srcu, benigni. Uspješno je operiran u New Yorku, a sada se sa karcinomom bori njegova mama. Nogometaš je u znak solidarnosti obrijao svu kosu

VIDEO

Napadač je argentinske reprezentacije i madridskog Atletica. Mlad, imućan, slavan... Angel Correa (25), svijet mu je pod nogama? Nekad ni slava, ni lova ne štite od zla.

Pokretanje videa...

Atletico Madrid 00:25

Correa je u srpnju 2014. osjetio slabost. Atleticovi liječnici posumnjali su na probleme sa srcem, nogometaš je poslan kardiologu, a na kraju završio kod onkologa. Tumor, na srcu. Sreća u nesreći, tumor nije bio zloćudan.

Argentinac je poslan kod najboljeg poznatog kirurga, u New York. Operacija je protekla uspješno, klubu na pamet nije palo da pusti svog igrača da se sam bori sa bolešću. Izgubio je godinu dana, ali se vratio i sve je bolji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
La Liga Santander - Real Madrid v Atletico Madrid

Ove sezone Correa je u Primeru u 22 utakmice zabio pet i namjestio sedam golova. Pored žestoke konkurencije Morate, Diega Coste i Joaoa Felixa, Argentinac ima 100%-no povjerenje svog sunarodnjaka Diega Simeonea.

A sada se bori sa još jednom teškom bolešću u obitelji. Correina mama oboljela je od karcinoma. Kemoterapija čini svoje. Kosa, obrve... Otpadaju. Pa je sin, u solidarnost sa majkom, obrijao svoju kosu.

- Neprijatelj neće imati mira. Može ti napasti tijelo, ali tvoja je duša nedodirljiva, a vjera nepokolebljiva. Ne boj se, pobijedit ćeš zlotvora. Ti si moja ratnica i pobjednica. Volim te, mama - napisao je Correa, a na fotografiji su on i mama, zagrljeni i nasmijani. Zajedno protiv bolesti.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Pokretanje videa...

01:22
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi