To je to što me zanima!

Ne bojte se! Nogometa još ima, a i vi ga možete gledati uživo

Odigrana su tek dva kola, a sad je u tijeku treće kolo bjeloruskog prvenstva koje je jedino nogometno natjecanje koje se prenosi uživo u ovom trenutku. U nedjelju se igraju tri utakmice
Vidi originalni članak

Iako su stale gotovo sve nogometne lige svijeta, kao i sportska natjecanja općenito, a mnoga od njih će se okončati bez rezultata, neka se ipak još održavaju.

Među njima je bjeloruska liga. Nogomet se u Bjelorusiji još igra, sve funkcionira normalno, a tamošnji predsjednik prije par je tjedana igračima poručio da protiv korone popiju - votku. Uz to, napomenuo im je kako bi i sauna mogla pomoći.

HRVAT U BJELORUSIJI 'Predsjednik nam je rekao da pijemo votku protiv korone...'

Inače ne znate ništa o bjeloruskom prvenstvu? Ne bojte se, niste puno propustili. Odigrana su tek dva kola, a sad je u tijeku treće.

U nedjelju se igraju tri utakmice. U 13 sati je okršaj Energetika i FC Minska koji je trenutačno prvoplasirana momčad sa šest bodova iz prva dva kola i gol-razlikom 6-3. U 15 sati igraju Vitebsk i Smoleviči koji nisu baš briljirali na startu sezone, a u 17 sati je meč između Islač Minska i Slutska. Sve tri utakmice prenose se uživo na prvom kanalu Sport Kluba!

A sport možete gledati i na HRT-u. Ipak, tu se radi o snimkama. U 16:15 HRT 2 će prenositi snimku finala Lige prvaka 2018. godine između Reala i Liverpoola, a nakon toga na red dolazi okršaj Podravke i Hypa iz rukometne Lige prvakinja 1996. godine.

SportKlub će na svom drugom kanalu kroz cijelo popodne puštati snimke vrhunskih teniskih mečeva poput onog finala Indian Wellsa iz 2016. godine između Đokovića i Raonića.

Arena Sport na svojim programima pušta snimke HNL-a, Serie A, NBA lige... U 12 sati na prvom kanalu Arene gledajte okršaj Osijeka i Lokomotive, a nakon toga pogledajte snimku utakmice Roma - Lecce. Na drugom kanalu u 14 sati je okršaj Houston Rocketsa i New Orleans Pelicansa, a nakon toga Kiel i Vardar igraju rukometnu Ligu prvaka u 16 sati. Ponešto za svakoga!

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Hyper 05.04.2020.

    To što je preostalo nije nogomet, to je samo loptanje.

  • Le...Go... 05.04.2020.

    Imam Evo tv i maknuli su SK i ES i stavili Arena Sport 1-6. Mogu reći da je AS jedno veliko s***e. Samo repriziraju.I ne govorim sada kad nema utakmica.

  • border 05.04.2020.

    Ovo je katastrofa. Četvrti put gledam finale SP i opet su francuzi dobili. Daliću mijenjaj nešto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare