To je to što me zanima!

'Ne guraj me, grizem!'... Novi 'gricko' je iz Championshipa

Johnson: ' Allen me gurnuo, a kad fizički kreneš na protivnika onda moraš biti spreman na sve posljedice i 'odgovore'. Allen: 'Ma samo je dohvatio dres. Pa valjda ja znam da li me netko ugrizao ili ne'
Vidi originalni članak

Bradley Johnson je defanzivni vezni Derby Countya, 31 mu je godina i igra u Championshipu (drugoj engleskoj ligi) za Derby County. K'o klinac je probao u Arsenalu, imao je 15 godina kad su mu rekli: "Za nas nisi dovoljno talentiran".

Prihvatili su ga u Waltham Forrestu, igrao je za klubove a la Northampton Town i Stevenage Borough, na vrhuncu (od 2008.-2011.) i za Leeds, a sad je već treću godinu u Derbyu za koji je dao 12 golova u stotinjak utakmica.

Taj Johnson jučer barem na dvije sekunde uspio izimitirati svjetskog majstora, Urugvajca Suareza. Donekle.

U 33. minuti prvog poluvremena suparnički igrač Joe Allen (ex-Liverpool) ušao je sa Johnsonom najprije u verbalni duel pa ga poslije i gurnuo. A dobri Bradley, kako je poslije sam objasnio, svašta trpi, al' guranje nikako. Pa je Allena malo - gricnuo.

Ni u tome nije na razini Suarezove 'kvalitete', uspio je dohvatiti samo dres, al' nitko mu ne može reći da nije stisnuo zube i igrao:

Sudac je pokazao žuti obojici, trener je Johnsona na poluvremenu zamijenio, a ovaj poslije u kamere objašnjavao:

- Allen me gurnuo, a kad fizički kreneš na protivnika onda moraš biti spreman na sve posljedice i bilo kakav 'odgovor' - rekao je 'Gricko br. 2'.

Igrač s druge strane zubala, Joe Allen, nije htio raditi veliku priču od ugriza:

- Svi me uvjeravaju da sam ugrižen, al' valjda ja znam da li me netko ugrizao ili ne. Ako je i probao, nije dohvatio mene nego samo dres - rekao je nekadašnji veznjak Liverpoola.

Utakmica je bila dosta 'vesela', domaći desni vezni Etebo isključen je zbog preoštrog starta minutu prije incidenta Johnson-Allen koji je zapravo i krenuo zbog tog isključenja.

Sudac England Darren (*čovjek se zove: Engleska) sve je gledao s metar-metar i pol, ali nije vidio razloga za još jedan crveni.

Inače, u Championshipu je jučer odigrano šest utakmica sa prosjekom golova: 4,5 po tekmi! Hit dana igran je na Villa Parku, Aston Villa-Nottingham Forrest 5:5.

Stoke-Derby završilo je 2:1. Gricko je izgubio.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare