To je to što me zanima!

Ne ide Ivan nigdje: Solskjaer je 'lud', Raketa ne želi u United...

Rakitiću su osim Manchester Uniteda transfer nudili Juventus, Inter Milan i neimenovani klub Premier lige. Nakon duže stanke u početnom sastavu Barcelone upisao je četiri pobjede
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić (31) ostaje u Barceloni. Odbio je transfer Manchester Uniteda, ali postoji mogućnost da se pridruži momčadi na ljeto. 

Odbio je i ponude Juventusa i Inter Milana nakon što se izborio za prvih 11 kod Ernesta Valverdea

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je proveo duži period na klupi u katalonskoj momčadi nastala su nagađanja o njegovom napuštanju Camp Noua, a Manchester je duže vrijeme pikirao hrvatskog veznjaka kao potencijalno pojačanje. 

Krenuvši u početnom sastavu Barcelone protiv Borussije Dortmund, Atletico Madrida, Mallorce i Inter Milana, upisao je pobjedu u sve četiri utakmice i tako prekinuo sva nagađanja o mogućim transferima. 

Prije nekoliko mjeseci nije prihvatio 15 milijuna eura vrijedan transfer koji mu je ponudio neimenovani klub Premier lige. Ipak, Barca je tražila još 18 milijuna eura pa je taj klub ostao 'kratkih rukava'.

Ako Barca osvoji treći uzastopni naslov prvaka u 2020.godini, hrvatski reprezentativac bi mogao odlučiti da je vrijeme za novi izazov. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 13.12.2019.

    ...sve se kuži...došli neki novi klinci(De Jong,...), i treba ih stavit u vatru...al’ tu je i stari lisac Raketa...jedino nema sreće što nije španjolac kao Busquets i slični...al’ ima naš inat i švicarsku disciplinu...svako dobro u nastavku, Ivane!!!...

  • burky1990 13.12.2019.

    Ma nema sanse. Napisali ste nedavno da je u Juventusu od zime, da je to gotova stvar

  • škripar91 13.12.2019.

    pola repke vec u unitedu

Komentiraj...
Vidi sve komentare