To je to što me zanima!

'Ne ide mi lijevom u zadnje vrijeme, odsad pucam desnom'

Hrvatski napadač bez gola je bio 786 minuta, a jučer je golom u 67. minuti donio pobjedu Interu koji je ostao na zaostatku od dva boda za Napolijem
Vidi originalni članak

Ivan Perišić u sinoćnjoj je pobjedi Intera kod Verone (2-1) prekinuo golgeterski post zabivši svoj četvrti gol u sezoni.

Hrvatski napadač bez gola je bio od utakmice protiv Crotonea igrane 16. rujna, odnosno 786 minuta, a jučer je golom u 67. minuti donio vrijedna tri boda svojoj momčadi koja je zadržala drugu poziciju s dva boda manje od Napolija.

Junak večeri poslije utakmice podijelilo je svoje dojmove s Interovom klupskom televizijom:

- Gol sam postigao desnom nogom, iako sam inače ljevak. Na treningu vježbam udarce s obje noge pa mi nije strano pucati i desnom, a kasnije sam se šalio da bih to trebao raditi češće jer mi je ona očito u puno boljoj formi od lijeve koja mi zadaje dosta problema pri udarcima.

- Najvažnije je da smo odnijeli pobjedu, pogotovo jer smo se do samog kraja mučili kako bi zadržali vodstvo. Moramo nastaviti igrati ovako i dobro se spremiti za utakmicu protiv Torina.

Hrvatskog reprezentativca mnogi vide kao vođu ove momčadi Intera.

- Svi moramo biti vođe na terenu. Svi smo kao jedan, svi moramo igrati i napad i obranu jer jedino tako možemo doći do velikih stvari.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bulldogzg 31.10.2017.

    Bilo bi super kad bi se Vlašić ili Pjaca nametnuli za to desno krilo u reprezentaciji , onda bi imali sjajan krilni tandem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare