To je to što me zanima!

Ne ide u plavom dresu: Torres s par metara 'fulao' prazan gol

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Najteži dio posla je obavio i ostalo je samo loptu sa šest metara poslati u praznu mrežu. Preteško za Španjolca! Nevjerojatan promašaj, čak nije pogodio ni okvir!
Vidi originalni članak

Igrala se 83. minuta i Torres je sjajno izbjegao zaleđe, lakoćom je prošao i golmana De Geu. Najteži dio posla je obavio i ostalo je samo loptu sa šest metara poslati u praznu mrežu. Preteško za Španjolca! Nevjerojatan promašaj, čak nije pogodio ni okvir, lopta je otišla metar od gola!

Chelsea je na poluvremenu gubio 3-0 na Old Traffordu kod Manchester Uniteda, a da je Fernando zabio ono što bi Drogba zatvorenih očiju, završnica bi bila napeta. Ovako je ostalo 3-1 i United je zasjeo na vrh Premiershipa sa pet čistih pobjeda. 

Iako je zabio jedini gol svoje momčadi, Torresu nikako ne ide u plavom dresu i svejedno bi mogao na klupu.

Smalling je zabio nakon osam minuta, a Nani golčinu sa 20-ak metara u 37.' Rooney je pogodio u samoj završnici poluvremena, ali je i promašio penal u nastavku (poskliznuo se prije udarca). 

Agüero ne zna što je vrijeme za prilagodbu

Kad igrač dođe u novu ligu, treba mu vremena da se navikne na suigrače, drugačiju vrstu nogometa. Agüeru to nije potrebno, otkad je došao samo zabija. Danas Fulhamu dva i drugi je strijelac lige sa osam golova. Cityu su njegovi golovi bili dovoljni samo za bod, završilo je 2-2.

Ostali nedjeljni rezultati:

Tottenham-Liverpool 4-0

Sunderland-Stoke 4-0

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Chelsea_fan_1 19.09.2011.

    a ronney je promasio penal tako sto se poskliznio i zatim sam sebe napuco u nogu hahaha to nepise tako super

  • praviznalac65 19.09.2011.

    Žao mi je čovjeka,u liverpoolu je bio glavni,zato ga bog kažnjava što je napustia liverpool kad im je bilo najteže..i sada je njemu najtaže i najbolji savjet mu je da se ostavi na vrime..

  • karlek16 19.09.2011.

    Nema veze s tekmom, ali Aguero ima 8 golova...

Komentiraj...
Vidi sve komentare