To je to što me zanima!

Ne igra ti se za reprezentaciju? OK, onda ne možeš ni na OI...

Camila Giorgi prošle godine nije se odazvala na Fed Cup susret pa ju je talijanski savez kaznio s 30 tisuća eura i zabranom nastupa na turinu u Rimu. Bolelli je ostao bez Olimpijskih igara...
Vidi originalni članak

Od petka diljem svijeta kreće Davis Cup. Mnoge reprezentacije nastupit će bez svojih zvijezda što će bitno utjecati na kvalitetu mečeva. Takav je slučaj i s Hrvatskom koja na Španjolce ide sa Škugorom, Mektićem, Draganjom...

Marin Čilić rekao je da je umoran, Ivan Dodig još je prije njega objavio da uzima pauzu, ali on nije umoran igrati parove i mješovite parove u Australiji. Bornu Ćorića boli koljeno, ali još je svježe kako je 'oprao' izbornika Krajana uoči finala protiv Argentine jer ga se ovaj, eto, usudio izostaviti s popisa zbog ozljede. I tako će B Hrvatska igrati protiv Španjolske u Osijeku. 

I dok se Osječani, koji su razgrabili ulaznice u par sati neznajući da za nas neće igrati najveće zvijezde, čupaju za kosu i tvrde da ih je HTS izigrao dovevši im reprezentaciju u Slavoniju nakon 20 godina i uvalio im rezerve, u Italiji se ovo rijetko događa. 

Camila Giorgi prošle godine nije se odazvala na Fed Cup susret protiv Španjolske pa ju je talijanski savez kaznio s 30 tisuća eura i zabranom nastupa na turinu u Rimu.

Simoneu Bolleliju nije se igralo 2008. godine u Davis Cupu protiv Latvije pa su mu iz saveza poručili: 'E, onda ne ideš na Olimpijske igre'.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Mél.C.B.🌼 02.02.2017.

    Umoran igra turnir u Montpellieru! :P

  • CelaviOsvetnik 01.02.2017.

    Morate shvatiti cilica i biti posteni prema njemu on je se stalno odazivao npr dok je bio coricevih godina stalno je igrao. Imao je tezak poraz u finalu davis cupa i vjerovatno zato treba odmorit. A zbog cega se coric ne odaziva to je veci problem. I zasto bi se cilic sam odazvao kad je coric otkazao. Da opet igra 3 dana.

  • krupa 01.02.2017.

    Pa vama Čilić nije valjao ni dok je pobjeđivao, uspjeli ste se riješiti Baića i Gospe, propao projekt Vujović, sada prelazite na Čilića, kako perfidno i bezobrazno, čime je čovjek zaslužio toliku mržnju, samim svojim postojanjem?

Komentiraj...
Vidi sve komentare