To je to što me zanima!

'Ne mogu pričati o tom porazu od Hrvatske, baš težak udarac'

To je sve bilo u dva centimetra, promašenom sedmercu ili obrani. Vrlo su mali detalji odlučivali, prisjetio se Sander Sagosen tog 24. siječnja u Stockholmu i epskog polufinala
Vidi originalni članak

Dok nema rukometa, kao i cijelog sporta, prisjećanje onoga što je bilo jedina je opcija. Srećom, mi se imamo čega prisjetiti jer hrvatski je rukomet u Švedskoj osvojio europsko srebro.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Finale sa Španjolcima baš i nećemo s veseljem opet gledati, ali polufinale s Norveškom ide u jedne od najvećih utakmica ikada. Znate i sami, nakon dva produžetka odlučio ju je Željko Musa i odveo nas u finale.

- To je sve bilo u dva centimetra, promašenom sedmercu ili obrani. Vrlo su mali detalji odlučivali - prisjetio se Sander Sagosen tog 24. siječnja u Stockholmu.

- Teško je govoriti o toj utakmici jer bio je to težak udarac. Ako želiš jednog dana biti na vrhu kao što želimo mi, takve sitnice moramo odvesti na našu stranu.

FRANCUZI PRELOMILI PSG postao prvak Francuske! Hrvat je najbolji golman lige

Najbolji norveški igrač već je imao sličnih iskustava protiv Hrvatske, ali sjeća se i jednog pozitivnog. S Eura 2016. u Poljskoj on i suigrači pobijedili su Hrvatsku u grupnoj fazi, ali izgubili kasnije u susretu za broncu.

- Grupna utakmica protiv Hrvatske, nakon što smo izgubili od Islanda, imala je poseban značaj. Ušli smo u turnir s velikim očekivanjima, a onda se tako rano našli u susretu na sve ili ništa. Ta nam je pobjeda značila prekretnicu - rekao je od sljedeće sezone suigrač Domagoja Duvnjaka u Kielu, njegovoj novoj prekretnici nakon tri godine u PSG-u.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 16.04.2020.

    Smjesno kako smo poklonili to finale ... a ti sagosenu neznas ti sta je bol samo cu rec Hrvatska Turska 2008 :(

  • komentator__Luka 15.04.2020.

    mene boli finale di smo trebali dobiti, i na kraju opet poraz, baš nas krenuli porazi u finalima, kad treba stisnuti još malo do zlata mi stanemo, još i prije govorimo da smo napravili svoje čim smo ušli u finale pa poraz kao da nije bitan, takvi smo, balkanski mentalitet

  • Hrvatina91 15.04.2020.

    Niti sa sucima nas ne uspijete pobijediti.. Haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare