To je to što me zanima!

Ne može bez VAR-a: Ček' da bacim oko na pokojni televizor

Klinci na ulici uvijek imitiraju ono što vide u najblještavijim TV prijenosima Mundiala, Lige prvaka i sličnih spektakala, a ovi su - beskrajno simpatični. Stara tastatura, pokvareni televizor, slušalice na glavi i - imaju VAR
Vidi originalni članak

Video assistant referee (VAR) donio je više pravednosti u nogomet. Naravno da ni provjera usporene snimke ne sprječava sudačke kikseve (Fiorentina-Inter 3:3 npr.), a i više je minuta bez čistog nogometa, ali... Manje je nepravde, sigurno.

Od naredne sezone VAR nam dolazi i u Prvu HNL, sa svim vrlinama, manama i vjerojatno dječjim bolestima prvotne implementacije, a priča je ušla i: u dječju igru.

Klinci na ulici uvijek imitiraju ono što vide u najblještavijim TV prijenosima Mundiala, Lige prvaka i sličnih spektakala, a ovi su - beskrajno simpatični:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rado bi vam prenijeli otkud su i 'sudac' i 'nogometaši' no taj podatak nije objavljen. Okruženje sugerira neku, za nas u Hrvatskoj, egzotiku, ali ekipa je definitivno zakon.

Stara tastatura, pokvareni televizor, 'headphones' na ušima i ide dobra zaj......ja. Imamo i VAR, daj loptu, igra se nogomet. Ček' da bacim oko na 'pokojni' televizor... Čisti penal!

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Honda orao 26.03.2019.

    Tastatura?

  • _Zdrav_ko_Reić 25.03.2019.

    Smišno je uzbuđivati se oko nogometa. Baš smišno

  • Zvonko Velikokitić 25.03.2019.

    Tekst iz ničega ko brojni drugi. Ni igrališta ni lopte vjerojatno klinci ns zraku igraju igrice

Komentiraj...
Vidi sve komentare