To je to što me zanima!

'Ne, ne vjerujem! Kakva golčina Hrvata!' Fantastičan lob Rakete

Sevilla je u srijedu pobijedila Valenciju u osmini finala Kupa kralja 3-0, a Ivan Rakitić zabio je krasan lob koji je izludio španjolske komentatore. S ruba šesnaesterca od prečke u mrežu. Briljantno
Vidi originalni članak

Sevilla je lakoćom izbacila Valenciju u osmini finala Kupa kralja na svom stadionu (3-0), a potez večeri apsolutno je gol bivšega hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića (32).

Raketa je u 38. minuti s ruba šesnaesterca potegao lob koji je ostavio ukopanog Valencijina golmana Cristiána Rivera i od prečke završio u mreži. Okrenuo se gostujući golman prema Ivanu i kao da je htio reći: "Svaka čast!".

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A komentatori španjolske televizije jedva su dolazili do zraka.

- Ne vjerujem! Ne vjerujem! Kakva golčina Seville! Remek-djelo Hrvata na Sánchez Pizjuánu! Kakva ludost - vikali su u izravnom prijenosu.

Rakitiću je to četvrti gol u 27. nastupu u povratničkoj sezoni za Sevillu. Ima i tri asistencije.

"Šišmiše" je u 20. minuti golom glavom nakon kornera Marcosa Acuñe načeo Luuk de Jong, a isti igrač u 33. minuti povisio je vodstvo Seville udarcem nogom nakon ubačaja Susa s druge, desne strane.

Podsjetimo, iz španjolskog kupa već su ispali Real i Atlético. Momčad Šime Vrsaljka i Ive Grbića još u drugom kolu kod trećeligaša Cornelle (1-0) kojega je Barcelona jedva prošla u idućoj fazi nakon produžetaka (2-0), a momčad Luke Modrića u trećem kolu, također kod trećeligaša Alcoyana, nakon produžetaka (2-1).

Golčinu Ivana Rakitića pogledajte u trećoj minuti OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • TheTruth2020 28.01.2021.

    Bravo raketa! ovakvu golcinu onaj panj pjanic nece zabiti za 20 zivota

  • theshitdisturber 28.01.2021.

    who cares. karijera bye-bye

  • GeneralPraljakUskoplje 28.01.2021.

    Rakitiiiiiiiiiiicccccc ♥️🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare