To je to što me zanima!

Ne odbijaju samo naši: Najbolji srpski košarkaš odbio je poziv

Mediji u Srbiji danas su objavili to što se posljednjih dana nagađalo. Jokić se čuo s Đorđevićem i rekao mu da ovo ljeto ne računa na njega. Veliki je to udarac za finaliste s posljednjih Olimpijskih igara
Vidi originalni članak

Najugodnije srpsko iznenađenje posljednjih godina i jedan od najboljih mladih NBA igrača općenito Nikola Jokić podijelio je javnost nakon što je obavijestio srpskog izbornika Đorđevića da mu neće biti na raspolaganju za nadolazeći Eurobasket.

Ista situacija kao i kod nas kada su izborniku Aci Petroviću otkazali Mario Hezonja, Ante Žižić i Ivica Zubac. Nikola Jokić ostao je u Denveru pripremati se cijelo ljeto da bi pružio što bolje igre u nadolazećoj NBA sezoni.

Mediji u Srbiji danas su objavili to što se posljednjih dana nagađalo. Jokić se čuo s Đorđevićem i rekao mu da ovo ljeto ne računa na njega. Veliki je to udarac za finaliste s posljednjih Olimpijskih igara, ali i svjetskog prvenstva.

Srbi su najavljivali pohod na zlatnu medalju na Eurobasketu, ali sada će biti znatno oslabljeni. Pogotovo zato što će Španjolci doći u najjačem sastavu. A ni Francuzi neće biti daleko.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • rashomonn 03.07.2017.

    Nikakav problem, pozvaćemo Bobinatora, kada počne Teo da ga 'hrani'loptama teško da će iko moći da ga zaustavi sa njegovih 2.23.

  • Superfund krava PFC 03.07.2017.

    Za Srbiju je veci hendikep sto ne igra Markovic nego sto ne igra Jokic.

  • aleksa19 03.07.2017.

    Srbija će i bez njega da osvoji medalju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare