To je to što me zanima!

Ne odlazi u Partizan: Hezonja dogovorio sve s Barcelonom

Svojom izjavom da mu je Partizan najdraži klub, mladi košarkaš Mario Hezonja dao je naslutiti da odlazi u Srbiju. No 17-godišnjak samo čeka potpis ugovora s Barcom
Vidi originalni članak

Partizan mi je najdraži od svih tih klubova, čak i od Cibone, izjava je kojom je po povratku sa Svjetskog U-17 prvenstva mladi košarkaš Mario Hezonja podigao mnogo prašine u hrvatskoj javnosti.

No suprotno onome što se moglo pretpostaviti 17-godišnji talent ne odlazi u momčad Duška Vujoševića, već u veliku Barcelonu. Potvrdio je to za Večernji list Marijev otac Ronald.

- Ta priča s Partizanom ne pije vodu jer Mario ide u Barcelonu, klub koji najviše voli! Predugovor s Barcelonom potpisali smo još prije tri mjeseca, a ugovor ćemo potpisati kada Mario bude slobodan igrač. Naš je slučaj u Fibi jer se sa Zagrebom nismo mogli dogovoriti.

Marijev otac, inače, časnik Hrvatske vojske i zapovjednik satnije, stao je u obranu svog sina, koji je nedavnim nepromišljenim izjavama uzburkao javnost.

- Isprika svima onima koji nisu razumjeli njegovu ponekad nezrelu zafrkanciju. Njegova majka i ja smo mu rekli da pitanja o transferu ignorira, a ako je to nemoguće da krene na sasvim drugu temu, no zaboravio je da se pred novinarima ne može pričati u istom tonu kao prigodom privatne zafrkancije. Bio je to nepažljiv ispad koji nema veze s Partizanom, ni sa stvarnošću - izjavio je Ronald Hezonja.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • adriana2 12.07.2012.

    ono što me najviše iritira i pomalo rastužuje u ovoj priči je vaše licemjerstvo. mali mario je jedan veliki talent i to moze prepoznati i obican košarkaški laik ako ga je ikad imao priliku gledati uživo. mnogi od vas nisu do neki dan imali pojma tko je on, što je žalosno. primili ste se ko najveći strvinari na ovu priču, u stanju ste bili potpuno uništiti momka od 17 godina. da odmah razjasnim, uopće se ne slazem s njegovom izjavom, iako smatram da je iznuđena od strane novinara tog dana na aerodromu. dalje, umjesto da budete ponosni na ovog momka i da hrvatska košarska opet bude ono što je nekad bila, glumite najveće domoljube u situacijama u kojima to nije od presudne važnosti. mario sretno!!!

  • daljinac 11.07.2012.

    idi mladiću tamo gdje misliš da će ti biti najbolje s obzirom na tvoju karijeru bez obzira kako se zvao taj klub. Neka te izbruse u pravi dijamant a poslije zaigraj u seniorima . To je navažnije za hrvatsku košarku.Sigurno će ti dati priliku ,iskoristi je.Mnogi su promašili temu. Ostavite domovinski rat.Zna se tko je prvi napao,rušio,ubijao....ovdje se radi o mladom čovjeku i njegovom usponu što mu iskreno želim.

  • papajohn 11.07.2012.

    A šalio se? I ja isto mislim. Kako te nije sram balavac jedan. Nadam se da te tata dobro isprebijao kad si došao kući. Tako se šaliti? Pitaj svoj sugrađane koji su proveli godine u podrumu je li njima do takve šale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare