Obavijesti

Sport

Komentari 36

Ne odlazi u Partizan: Hezonja dogovorio sve s Barcelonom

Svojom izjavom da mu je Partizan najdraži klub, mladi košarkaš Mario Hezonja dao je naslutiti da odlazi u Srbiju. No 17-godišnjak samo čeka potpis ugovora s Barcom

VIDEO

Partizan mi je najdraži od svih tih klubova, čak i od Cibone, izjava je kojom je po povratku sa Svjetskog U-17 prvenstva mladi košarkaš Mario Hezonja podigao mnogo prašine u hrvatskoj javnosti.

No suprotno onome što se moglo pretpostaviti 17-godišnji talent ne odlazi u momčad Duška Vujoševića, već u veliku Barcelonu. Potvrdio je to za Večernji list Marijev otac Ronald.

- Ta priča s Partizanom ne pije vodu jer Mario ide u Barcelonu, klub koji najviše voli! Predugovor s Barcelonom potpisali smo još prije tri mjeseca, a ugovor ćemo potpisati kada Mario bude slobodan igrač. Naš je slučaj u Fibi jer se sa Zagrebom nismo mogli dogovoriti.

Marijev otac, inače, časnik Hrvatske vojske i zapovjednik satnije, stao je u obranu svog sina, koji je nedavnim nepromišljenim izjavama uzburkao javnost.

- Isprika svima onima koji nisu razumjeli njegovu ponekad nezrelu zafrkanciju. Njegova majka i ja smo mu rekli da pitanja o transferu ignorira, a ako je to nemoguće da krene na sasvim drugu temu, no zaboravio je da se pred novinarima ne može pričati u istom tonu kao prigodom privatne zafrkancije. Bio je to nepažljiv ispad koji nema veze s Partizanom, ni sa stvarnošću - izjavio je Ronald Hezonja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići