To je to što me zanima!

Ne, ovo nisu "Ratovi zvijezda": Posebni u tajnoj misiji u Kijevu

Čudan stajling za gospodina koji inače rado oblači odijelo. José Mourinho zaštitio se od kijevske hladnoće kapuljačom koja je podsjetila na Jedija iz Ratova zvijezda
Vidi originalni članak

Špijunska misija Joséa Mourinha u Kijevu nije mogla proći nezapaženo brojnim kamerama na Olimpijskom stadionu u Kijevu koje su pratile sinoćnju kvalifikacijsku utakmicu za Euro između Ukrajine i Španjolske (0-1).

Trener Chelseaja boravio je na istoku Europe kako bi pogledao neke od igrača protiv kojih će povesti svoje "bluese" u trećem i četvrtom kolu faze po skupinama Lige prvaka, ali se i uvjerio kako igra potencijalno Chelseajevo pojačanje Andrij Jarmolenko.

Zanimljiv odjevni stil portugalskog trenera s kapuljačom preko glave podsjetio je na junake iz kultnog filmskog serijala "Ratova zvijezda" te zabavio pučanstvo na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • MariolaNeral 13.10.2015.

    da se skrivao nebi bio u vip lozi..bolje napisi jos jedan clanak kako bi chelsea zgazio uefalonu 6.5.2009..upotrijebi realnost sa 6 penala

  • Konj S Hvataljkama 13.10.2015.

    Povratak Autobusa! Bunker je jak u ovome !

  • tesa1 13.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare