To je to što me zanima!

Ne podnose jedan drugog: Hart je napustio trening zbog Pepa

Katalonski trener ne vidi Harta kao prvog golmana, a razlozi su jednostavni - nije tip čuvara mreže kakvog on preferira. U prijevodu, po Pepovoj ideji nogometni golman mora imati sjajnu igru nogom
Vidi originalni članak

Nije nikakva tajna da se prvi engleski golman Joe Hart i njegov novi trener u Manchester Cityju, Pep Guardiola, uopće ne podnose. 

Katalonski trener ne vidi Harta kao prvog golmana, a razlozi su jednostavni - nije tip čuvara mreže kakvog on preferira. U prijevodu, po Pepovoj ideji nogometni golman mora imati sjajnu igru nogom i sudjelovati što više u igri, poput 'lažnog' libera, odnosno korektora obrane.

Po njemu, Joe tu nije dovoljno dobar, a u prilogu golmanu ne ide i njegov logičan stav - zašto bi lako prepustio 'jedinicu' kluba u kojem je izgradio svoje nogometno ime?

Ipak, ovu bitku gubi jer Guardiola  uporno na gol postavlja rezervu Willyja Caballera pa bi engleski prvi golman mogao ostvariti transfer u Everton koji je jako zagrijan za njegove usluge, dok će Guardiola dovesti Čileanca Claudija Brava iz Barcelone. On, dakako, lijepo igra nogom...

VIDEO

Na jutrošnjem treningu Cityja golman i trener su imali kratak, ali vrlo slikovit razgovor poslije kojeg je Joe napustio trening.

- Pričali smo o nogometu. Postoje šanse da Hart brani protiv Steaue. Prošlog tjedna imali smo naporne utakmice, pa ću malo rotirati sastav. Više sam puta rekao da je Joe naš i sve dok je tako, trenirat će s nama - rekao je bivši trener Bayerna i Barcelone na ovu temu.

Na pitanje što se događa u transferu Claudija Brava, rekao je:

- Ne mogu negirati nešto što svi znaju, ali transfer nije završen. Kad bude, onda ću moći pričati. Bravo još nije naš igrač - rekao je Pep.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • --- DAVOR --- 24.08.2016.

    Modernija verzija Mourinha što se tiće sveg ostalog osim plana igre. Prevara obojica, dođu u klubove koji imaju najbolje igraće svijeta i još potroše dodatnih 200-300 mija u 2 sezone, pa tako bi i Ćiro Blažević znao bit trener. Klopp, to je trener koji od vrlodobrih i prosjećnih napravi sjajne ili top igraće a i igru prepoznatljivu i gledljivu koja i donosi rezultate. Koliko to znači bit ekstra trenerska klasa pokazuje kad je Ferguson otiso iz Man Uniteda, ista ekipa izgledala ko šaka jada u slj.sezoni a ni nakon 300 ulupanih milja nije bilo ništa bolje. Dokaz je i naša repka u kojoj igraju igrači iz najboljih klubova svijeta, Reala, Barcelone,Atletica,Juventusa, Intera, Bayera,Sahtara, Napolija a ajčešće je igra ko u drugoj turskoj ligi. Čim ti isti igrači dođu u svoj klub opet zabijaju il su nositelji igre.

  • paulomacado 24.08.2016.

    Ne volim Guardiolu ali mora mu se priznati da ima vrhunsku strategiju nogometa isti taj CITY s istim igračima bi pod pellegrinijem teško u bucurestu i stoku pobijedio a kamoli pregazio kao pod pepom greška m .citija je sto nije uzeo već prije pepa

  • 24.08.2016.

    Guardiola mi nikad nije bio simpatičan

Komentiraj...
Vidi sve komentare