To je to što me zanima!

Ne podnose se! Pogba gledao u Moua kao da mu je neprijatelj...

PUKLO JE Pogledao ga je Pogba Mourinha kao momak bivšu djevojku koja se pojavi u muškom izlasku. A izašao je Francuz na trening tako raspoložen...
Vidi originalni članak

Puklo je između Paula Pogbe i Jose Mourinha. Sad je definitivno.

Jutros na treningu Manchester Uniteda nakon ispadanja od Derbyja u Liga kupu Francuz Portugalca nije htio pozdraviti. Posljedica je to poteza Moua koji je Pogbi oduzeo kapetansku traku uoči jučerašnje kup utakmice i posjeo ga na tribine.

Pogledao ga je kao momak bivšu djevojku koja se pojavi u muškom izlasku. A izašao je na trening tako raspoložen...

VIDEO

Njihov nategnuti odnos traje već mjesecima, Mourinho Pogbi nije čestitao osvajanje Mundijala s Francuskom, a veznjak ne bi imao ništa protiv mijenjanja sredine.

Silno ga želi njegov bivši klub Juventus u kojem je igrao najbolji nogomet karijere, među zainteresiranima se nalazi i Barcelona.

Niti rezultati ne poboljšavaju situaciju u klubu - na to ispadanje od drugoligaša u kupu na Old Trafford veže se i već minus osam bodova u prvenstvu za vodećim Liverpoolom...

Idi na 24sata

Komentari 12

  • marcus89 26.09.2018.

    Pogba je obična prevara od igrača

  • Lampard_Gerrard 26.09.2018.

    Pogba odi u Real tamo ces postat najbolji veznjak svijeta, ak u jednom defanzivnom Mourinhovom Unitedu mozes trpat golove i asistencije gdje neces okruzen top igracima na svim pozicijama, a na kraju krajeva ipak si veznjak!!

  • uglavnom 26.09.2018.

    Potpuno obrnuto od Modrića, precijenjen prosjecni veznjak

Komentiraj...
Vidi sve komentare