To je to što me zanima!

Ne prati Euro? Ma, nema veze; J. Terry odmara u Hrvatskoj!

Uskoro će napuniti 36, a iako mu je Chelsea produžio ugovor još jednu godinu uskoro bi mogao završiti karijeru. A kada se to dogodi, zna gdje će doći na odmor - u Hrvatsku
Vidi originalni članak

Nogometaš Chelseaja John Terry oprostio se od reprezentacije 2012. godine. Neke nove mlade snage zamijenile su velikog Terryja, koji se posvetio klupskoj karijeri u potpunosti.

No i njega su 'stigle godine'. Uskoro će napuniti 36, a iako mu je Chelsea produžio ugovor još jednu godinu uskoro bi mogao završiti karijeru. A kada se to dogodi, zna gdje će doći na odmor - u Hrvatsku.

Jer, zašto ne? Dugogodišnji kapetan Chelseaja nalazi se u Hrvatskoj s obitelji na odmoru. Na svojem Instagram profilu objavio je video sa slapova Krke i sliku sa svoje jahte na Jadranskom moru dok je na Facebooku stavio sliku sebe i obitelji. Prema svemu sudeći, John je i više nego zadovoljan, a sljedeći put bi mogao povesti još koju nogometnu zvijezdu na odmor na Jadran.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Ines_ 13.06.2016.

    Prekrasna rijeka Krka.....

  • boombeach_hrvatska 13.06.2016.

    Igraš BOOM BEACH? Dosadio ti je sadašnji klan? Tražiš dobru ekipu? Dođi u klan Hrvatska, tražimo AKTIVNE igrače lv. 48+, upiši u task force tražilicu: ‪#‎20GYJC‬ (velika slova). Dobrodošao!!

  • marionx 13.06.2016.

    stari nemoj samo na ručak u restoran Patak na Hvaru jer je tamo čisto smeće...

Komentiraj...
Vidi sve komentare