To je to što me zanima!

'Ne radim ništa, naređujem svima i zarađujem hrpu love'

Trener Manchester Uniteda iznenadio je engleske medije svojim opisom posla na Old Traffordu. Priznao je kako je njegov posao 'delegiranje drugima i to bi bilo to'
Vidi originalni članak

Louis van Gaal nije baš omiljen lik u Engleskoj. Od dolaska u Manchester United troši kako mu se svidi, a 'vragovi' ni približno ne igraju prema očekivanjima njihovih navijača. No posljednje izjave još će ga dodatno podići na ljestvici mrskih im ljudi.

- Ja ne radim ništa, baš ništa. Samo dajem zadatke, delegiram ih svojim pomoćnicima i zarađujem hrpu love - rekao je Van Gaal pa nastavio:

- Najvažniji posao vrhunskih trenera je da znaju rasporediti zadatke svojim pomoćnicima. Kada sam ja počinjao raditi, sve sam sam radio. Sada imam sektor znanosti o sportu, sektor skautinga, medicinski sektor, imam pomoćne trenere, pomoćne menadžere... Ništa ne radim sam.

Možda i zvuči arogantno i bahato, no ovo doista jest prava istina u vrhunskom nogometu. Samo što je to Nizozemac sada iskreno priznao.

- No znate što, ja sam i inovator i promijenio sam puno toga u nogometu. Ja sam prvi trener koji je na utakmice dolazio s bilježnicom. Sada svi imaju bilježnicu. Ja sam i prvi trener koji se koristio videom - zaključio je bahati, ali iskreni van Gaal.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • strmi007 20.11.2015.

    dobro je i rekao

  • cucopljuco69 20.11.2015.

    Ako Van Gaal misli osvojiti PL sa Unitedom u 2 godine onda mora usavršavati sastav koji ima a ne stalno kupovati, po meni jer sir Alex puno bolji!

  • kukumarko 20.11.2015.

    nekažu uzalud stari ljudi.....u čobana velki brci al u pandura pendrek

Komentiraj...
Vidi sve komentare