To je to što me zanima!

Ne šali se sa Suárezom: Javier Mascherano umalo nastradao

Javier Mascherano na nedjeljnom je treningu Barcelone bio očito vrlo raspoložen za šalu. Provocirao je Neymara, potom i Luisa Suáreza i umalo dobio batine. Pogledajte video
Vidi originalni članak

Dan uoči sjajne predstave Barcelone protiv Getafea i pobjede 6-0, na treningu katalonskog kluba Javier Mascherano unio je nemir u momčad iako se samo htio našaliti.

Argentinac je prvo nešto dobacio Neymaru nakon čega ga je ovaj krenuo loviti i naposljetku lagano dodirnuo po lijevoj nozi. Brazilac se nasmijao na cijelu situaciju, a Mascherano je nastavio s nepodopštinama.

Sljedeća žrtva bio mu je Luis Suárez. No Urugvajcu nije bilo do šale. Mascherano ga je lagano nagazio po desnoj nozi dok je ovaj bio na travnjaku, a Suárez ga je s poda udario.

Nije tu bio kraj prepirci. Mascherano se smijao, a Suárez se zaletio prema Argentincu i zamahnuo prema njemu punom nogom. Na sreću po Mascherana, promašio je, a da Luis to nije dobro prihvatio vidjelo se po njegovom izrazu lica i odmahivanju rukom.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • user_440339 14.03.2016.

    lol

  • sena2 14.03.2016.

    Jako ste glupi Vi novinari 24 sata.Iz dana u dan to dokazujete!Svaka čast!

  • croorc 14.03.2016.

    Najjače su mi ove vijesti sa treninga. Messiu curi nos, Ronaldo dobio mengu, Suarez gricka suigračima nokte na nogama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare