To je to što me zanima!

'Ne trebam pojačanja, na klupi su Niko, Keane, Pavljučenko...'

U momčadi imam mnogo dobrih igrača koji u ovome trenutku ne dobivaju priliku, a zaslužuju je. To su igrači poput Nike Kranjčara, Robbieja Keana, rekao je Harry
Vidi originalni članak

Izlazak na siječanjsku nogometnu tržnicu za Tottenhamovog menadžera Harryja Redknappa nešto je o čemu uopće ne razmišlja. Kvalitete, kaže, ima dovoljno i na klupi momčadi s White Hart Lanea...

- Teško mi je dovoditi igrače kada ih već toliko dobrih imam ovdje - rekao je Redknapp, a potom počeo nabrajati:

- U momčadi imam mnogo dobrih igrača koji u ovome trenutku ne dobivaju priliku, a zaslužuju je. To su igrači poput Nike Kranjčara, Robbieja Keana, Romana Pavljučenka, eto, Jermaine Jenas i Winston Palacios su mi protiv Intera krenuli s klupe.

- Ako nekoga dovodite taj mora biti bolji od igrača kojeg već imate i ne bude li riječ o nekom igraču top-klase ovdje nitko neće stići. Prosječne igrače nema smisla dovoditi - zaključio je Redknapp. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MarkoRepušić 04.11.2010.

    ma sta ce cekat doveo ga je u ligu prvaka a ovaj mu neda da pokaze sta zna ...... najbolje bi mu bilo otic ca,,,,

  • lane umiljato 04.11.2010.

    Cvao bih od sreće da stavi Niku, stvarno mi je žao tog dečka, tako dobrog ponašanja, skroman, dobro odgojen i na kraju najbitinje da je fenomenalan igrač. Bolji je od Palaciosa i Hudlestona definitivno, samo neka se strpi, neće ga rednep zaboravit, doveo ga je iz hajduka u portsmouth, pa iz mornara u totenham a Nikine igre iz prošle sezone dovoljno govore o njegovoj kvaliteti. NIKO KRALJU imam osjećaj da igraš u subotu protiv Boltona, sretno!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare