To je to što me zanima!

Ne žele gledati hrvatsko finale: Srpski navijači prodaju karte

PRAZNA BEOGRADSKA ARENA U ponudi su i mjesta u loži, a ulaznice za finale ABA lige se reklamiraju čak i na Facebook-stranicama Cibone i Cedevite...
Vidi originalni članak

Imam šest karata za finale ABA lige, Ako netko želi ulaznice za finale, mjesta uz parket..., Imam dvije karte viška, obje za 1500 dinara, pa koga zanima... Oglasi su to navijača Crvene zvezde i Partizana, koji u nedjelju ne žele gledati hrvatsko finale.

Za nedjelju je bilo planirano 20.000 navijača u beogradskoj Areni i veliki finale Zvezde i Partizana. Cibona i Cedevita pokvarile su veliki dan srpske košarke i sad je 20.000 ljudi zapelo s ulaznicama za utakmicu koja ih uopće ne zanima. Navijači beogradskih klubova karte prodaju i na Facebook stranicama zagrebačkih klubova. Osim mjesta uz parket i tribinu, u prodaji su čak i mjesta u loži.

- Prodajem dvije karte za 20 eura. Plaćam i pivo - napisao je Beograđanin u oglasniku.

Idi na 24sata

Komentari 173

  • Maxima_1 28.04.2014.

    Nije mi jasno zasto se komentarise ovdje o srbima i hrvatima.Ovdje se radi o sportu ljudi, o srbijanskim i hrvatskim kosarkasima.A koliko je medju njima srba ili hrvata,pitanje je, a u sustini nije ni bitno.Sport je sport.Ali mi ne bi bili mi, kad ne bi sve zacinili sa politikom.Koji dobar zacin, zar ne, iako ljuci od cilija koristimo ga uvijek rado, na srecu i sami moramo nekada pojesti zacinjeno.Mozda nas to dovede pameti.????

  • baltazarrr 28.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • baltazarrr 28.04.2014.

    Ajde neka i Hrvati osjete finale ABA lige,jer su zaboravili kako to izgleda, dobro je da se i to desilo,a osvojit ćete vi opet ABA ligu ali za 10-15 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare