To je to što me zanima!

Ne znaju gubiti: Vrijeđaju, divljaju i tuku sve oko sebe

Pobjeda i poraz sastavni su dio sporta. Nažalost, neki sportaši katkad se ne mogu pomiriti s time da su izgubili pa oko sebe često naprave kaos...
Vidi originalni članak

On je doživotno suspendiran, i to od ovog trenutka. Nikad više ne smije nogom stupiti ni na jedno borilište ni u jednom natjecanju, pisalo je u presudi Svjetskog taekwondo saveza Kubancu Angleu Valodiju Matosu. Na Olimpijskim igrama u Pekingu, iznerviran odlukom suca, Kubanac ga je nogom nokautirao. Ta slika obišla je cijeli svijet, mnogi je do kraja života neće zaboraviti.
Na istom su natjecanju švedskog hrvača Abrahamiana iživcirale sudačke pogreške, pa je odlučio baciti brončanu medalju. On je izgubio polufinalni meč, a onda se nekako uspio primiriti i boriti se za brončanu medalju. No nakon pobjede ponovno je pobjesnio, a kulminiralo je na dodjeli medalja.
Gotovo jednaku popularnost John McEnroe stekao je svojim reketom koliko i ponašanjem na terenu. Vječito je divljao, vrijeđao i obračunavao se sa sucim. No to je u teniskom svijetu prilično normalna pojava.
Razbijanje teniskog reketa sasvim je uobičajeno, ali ono što je učinio Južnji zaista je nevjerojatno. Čovjek se jedanput toliko iznervirao da je sam sebe udario reketom u glavu. I raskrvario je. No on je barem sebe kaznio za neuspjeh. “Junaci” ove priče uglavnom su “kažnjavali” druge.


MCENROE PRAVA NOĆNA MORA ZA SUCE

Nema čovjeka na svijetu koji je teže podnosio poraze od Johna McEnroa. gotovo da nije postojao meč u kojem barem jedanput nije izvrijeđao suca, a u napadu bijesa znao ih je i tresti na stolcu. ako se nije slagao sa sučevom odlukom, sve je “grmjelo”.

MALISSEOVA 'ŽUTA MINUTA' NA TERENU
Belgijski tenisač Xavier Malisse, nezadovoljan odlukom linijske sutkinje, počeo je galamiti na glavnog suca pa je potom udarao reketom po podu te po ogradi i za kraj je otišao još malo izvrijeđati linijsku sutkinju. Naravno, izbacili su ga s turnira.

DODIG ZAVITLAO PEHAR U ZID
Na challengeru u danskom Koldingu hrvatski tenisač Ivan Dodig izgubio je finalni dvoboj. za utješnu nagradu Dodig je dobio pehar, ali vruće glave prilično je nerazumno reagirao. Naš je tenisač, bijesan zbog poraza, odlučio baciti ga.

SRBIN POLUDIO NA SUCE NAKON PORAZA
Mogu da mi puše k.... i jedan, i drugi, i treći. Sva trojica. Kevu ću da mu j....! I kćerku ću da mu k.... ako je ima, urlao je srpski košarkaški reprezentativac nakon poraza od grčke na europskom prvenstvu 2007. Miličić je prošao bez ozbiljnijih posljedica.

NOKAUTIRAO SUCA U BEJZBOLU
Bivša zvijezda MLB lige Jose Offerman svojedobno je palicom udario bacača protivničke momčadi, a potom i hvatača. nakon tog incidenta završio je igračku karijeru i počeo trenersku u nižoj ligi. Ondje se posvađao sa sucem i potom ga nokautirao.

OPALIO SUCA JER GA JE ISKLJUČIO
Prije četiri godine prekinuta je hokejaška utakmica sisačke Ine i Medveščaka jer je domaći igrač Kristijan Lončar šakom udario suca nakon što ga je ovaj isključio.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dusansk 21.03.2010.

    http://www.youtube.com/watch?v=jaKk8vBiCPw

  • dolphin32 21.03.2010.

    hmm.... jedno je ne podnositi poraz, a drugo ne podnositi poraz koji ti nametnu suci!!!! medalja ima dvije strane!

  • Puno Dajem Vladi 21.03.2010.

    čovječe ne ljuti se

Komentiraj...
Vidi sve komentare