To je to što me zanima!

Ne znam što se događa: Jurić je u suzama napustio 'presicu'

Treniramo dobro, pripremamo se kako znamo, a gubimo. Ovdje sam proživio najljepše trenutkre, rekao je trener Genoe Ivan Jurić i u suzama napustio 'presicu' nakon utakmice protiv Chieva
Vidi originalni članak

Genoa je izgubila od Chieva 2-1 u 34. kolu i nastavila padati prema mjestima koje vode u drugu ligu. Klub koji vodi hrvatski trener Ivan Jurić, koji je bio i igrač Genoe od 2006. do 2010. godine, nalazi se na 16. mjestu.

- Ne znam što se događa.. Treniramo dobro, pripremamo se najbolje što znamo, a gubimo... I danas smo krenuli dobro pa primili golove za koje smo se pripremali na treninzima- rekao je Ivan Jurić, čiju Genou pet bodova dijeli od ispadanja u drugu ligu.

 

Poraz od Chieva Juriću je bio drugi u posljednja tri susreta otkako se vratio na klupu.

- Žao mi je dečkiju, daju sve od sebe. Mislili smo da je nakon remija protiv Lazija sve krenulo na bolje... Sad još imamo četiri utakmice i želimo ovo prekinuti. Ovdje sam doživio najljepše trenutke u životu... - rekao je Jurić i u suzama napustio 'presicu'.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • belizagrebgrad 01.05.2017.

    O ćemu vi to pišete, danas je godišnjca Bljeska.

  • kiko3655 01.05.2017.

    kao da ima 5 godina pa place.. jbt ovi nogometasi i treneri samo neki placko ljudi ...

  • mestar 01.05.2017.

    Kad bi svi konji mogli isto brzo trcat onda cistokrvni traci konji nebi bili toliko rijetki i skupi pa bi kupili neko kljuse. Tako ti je to i u nogometu nije dovoljno samo trenirat ngo treba i talent.

Komentiraj...
Vidi sve komentare