To je to što me zanima!

'Ne znam zbog čega bi se trebalo ispričati Eduardu'

Trener Birminghama Alex McLeish pokušao je pred novinarima obraniti svog nogometaša Martina Taylora zbog brutalnog starta na Duduu
Vidi originalni članak

Mislim da se Martin ispričao Eduardu. Slao mu je brojne mailove. Nije ga želio ozlijediti pa ne vidim ni razlog zašto bi mu se trebao ispričati, rekao je Alex McLeish, trener Birminghama.
Eduardo se vratio nogometu nakon stravične ozljede za koju je zaslužan isključivo brutalni start Martina Taylora. Svijet od tada nagađa je li mu se Taylor ispričao. Prijatelji Birminghamova nogometaša tvrde kako ga je posjetio u bolnici, no Eduardo se toga ne sjeća te kaže kako nije dobio nikakvu ispriku od čovjeka koji mu je umalo uništio karijeru. Trener McLeish stao je u obranu svog braniča pa arogantnim izjavama pokušava skrenuti pažnju s Taylora.
- Martin je bio jako tužan zbog Eduardove ozljede, no svatko s pola mozga može zaključiti da u njegovu startu nije bilo zle namjere. Samo oni koji žele raditi probleme mogu tvrditi da je start bio namjeran - završio je svoje izlaganje Alex.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • idich 21.02.2009.

    ma sumljam da je on to stvarno reko,to je prenapuhano!red bi bio da se ispriča,što je sigurno i uradio.

  • poglavica 20.02.2009.

    Eduardo je naš ponajbolji nogometaš,sjajno je što se vratio u ovakvom izdanju...subjektivni smo jer se ipak radi o našem igraču i sve nas je bolilo dok smo vidli taj start..ali ni Tayloru nije bilo svejedno! To je sport,takve se stvari događaju! Ne dramite oko toga jer to je lanjski snijeg...život ide dalje,a što je najvažnije i karijera našeg Dudua!

  • mata1 20.02.2009.

    ja bi eduardu zabranio igrat ako mu se ne izvine sto mu je dao samo jednu nogu!trebao je obe mu dat e.. m...svoooojuuu sala! nek dudu samo drzi se trenera i koncentracije za naprijed evo sjajan pocetak dva komada zabio bravo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare