To je to što me zanima!

Ne idu na stadion: Ivica i Elin kod kuće će gledati utakmicu

Također je postojala opcija da će k Elin doći brat u Zagreb, ali otpala je, rekao je glasnogovornik saveza Nenad Eror. Prvu utakmicu par je odgledao u finskom Leviju
Vidi originalni članak

Ivica Kostelić vratio se u Zagreb. Zadovoljan je berbom bodova na sjeveru Europe, šesti je u ukupnom poretku Svjetskoga kupa. Mogući odlazak na Maksimir s djevojkom, Islanđankom Elin, na kraju je odbacio.

Raspoloženje u obitelji Kostelić mogla bi nakratko poremetiti nova runda hrvatsko-islandskog sudara. Prvu utakmicu odgledali su u finskom Leviju i nema sumnje da je Elin podbadala dragog. U uzvratu se spominjala i opcija zajedničkog odlaska danas na Maksimir. Međutim, na kraju neće biti ništa od tog plana.

- Ivica neće gledati utakmicu uživo, on i njegova djevojka navijat će iz svog doma. Također je postojala opcija da će k Elin doći brat u Zagreb, ali otpala je - rekao je Nenad Eror, glasnogovornik saveza.

U Gračanima, zagrebačkoj četvrti u kojoj živi obitelj Kostelić, sigurno će biti zanimljivo. Pogledat će povijesni dvoboj, teško da će ih kuglice tako brzo opet spojiti. Dan poslije već će pakirati stvari. Putuju na američku turneju, slijedi kanadski Lake Louise, a potom Beaver Creek.

- Sezona je dobro počela, zadovoljan sam - zaključio je naš najbolji skijaš.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 25.11.2013.

    Ivica je uporan i pozitivan. Može biti samo nagradjivan uspjesima. Nadam se da se neće ozljeđivati, Amen.

  • svanuće 21.11.2013.

    Samo uživajte .

  • ben hur panonius 19.11.2013.

    Ivica se probečario....

Komentiraj...
Vidi sve komentare