To je to što me zanima!

Neće popustiti: Nikola Kalinić se ne misli ispričati izborniku

Osoba bliska napadaču madridskog Atletica potvrdila je da Nikola ne namjerava prvi pružiti ruku pomirenja i da je Hrvatska prekrižena do daljnjeg, piše Večernji list
Vidi originalni članak

Uskoro će reprezentativna stanka u koju Hrvatska ulazi u ponešto izmijenjenom sastavu. I takva će se prvo sudariti s Portugalom u prijateljskoj utakmici 6. rujna, a zatim i sa Španjolskom u prvom kolu Lige nacija 11. rujna.

Izbornik Zlatko Dalić ostaje na klupi nakon što je sa Savezom dogovorio nastavak suradnje, a njegov najveći problem u mjesecima koji slijede jest - napad. 

Pisali smo već o tome i tim mukama, a ako je postojala nada da bi Daliću stvar mogao olakšati "prognani" Nikola Kalinić, više je nema.

Večernji list saznaje od osobe bliske napadaču madridskog Atletica da se on ne misli ispričati Daliću za incident koji se dogodio za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji te da je Hrvatska u njegovim planovima - prekrižena. Do daljnjega.

Morat će se tako Dalić osloniti na Santinija, Livaju...

VIDI OVO! KVIZ: Koja ste pjesma 90-ih?

Idi na 24sata

Komentari 90

  • davor537 27.08.2018.

    Nije zaslusio nositi Hrvatski dres.neja grije klupu u Atleticu.

  • iskrenonevažno 26.08.2018.

    Kalinić- pa jel on uopće naš čovik? Kakovo ispričavanje Daliću, on treba da se ispriča cijeloj Hrvatskoj jer tako kako on brani boje Hrvatske tako se ne brani već blati svoju domovinu!

  • Samarsa 26.08.2018.

    Cemu novinsko forsiranje poziva? Covjek je svoje rekao. Bolje Livaja i Santini koji igraju nego panj koji grije klupu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare