To je to što me zanima!

'Nećemo tražiti Eduardovu zamjenu, imamo napadače'

Arsenalov menadžer Arsene Wenger do jučer je žalio za Eduardovim odlaskom. Njegovu zamjenu neće tražiti jer je već doveo novog napadača...
Vidi originalni članak

Dvostruko sam tužan zbog Eduarda. Prvo zbog njegove teške ozljede koju je pretrpio, a drugo zato jer je krasna osoba. Želim mu puno sreće, rekao je Arsenalov menadžer nakon što je hrvatski reprezentativac potpisao za ukrajinski Šahtar.
No, francuski strateg neće imati puno razloga za žaljenje. Muka je riješio Eduarda, ali i sebe. Više ne mora nikoga uvjeravati kako je Dudu spreman, kako će priliku za igru dobiti vrlo brzo...
O brazilčevoj zamjeni ne razmišlja. Wenger ima igrače koji mogu nadomjestiti rupu u napadu nastalu nakon Eduardovog odlaska.
- Mislim da nema potrebe za pojačanjima. I dalje imamo Van Persieja i Bendtnera. Doveli smo Chamakha iz Bordeauxa, tako da ne postoji nikakva prijeka potreba izlaska na tržište. Napadački nemam nikakvog prigovora na sadašnji sastav - zaključio je Wenger koji će s postojećeom trojicom napadača u novoj sezoni pokušati ostvariti bolji plasman od prošlogodišnjeg trećeg mjesta u Premiershipu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • BERISLAE 23.07.2010.

    lud je onaj koji ti daje sve ovlasti,a nikad ništa ne osvojiš!Bendtner,onaj panj ti najbolja špica...buahahahahahahaha!!!

  • slavonac_u_dusi 23.07.2010.

    Ovaj Wenger ili je lud ili glup....on nikako da shvati da se njegovi igrači najviše ozljeđuju u svim ligama 5 i da na svakoj poziciji treba imat najmanje 3 čovjeka.... režite mi grkljan ako ova dvojica v. Persie i Bendtner mogu odigrati sezonu bez ozljede!!

  • chelsea_fan 23.07.2010.

    ove sezone će osvojit trofeja kao i inače 0 ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare