To je to što me zanima!

"Neću u reprezentaciju budem li sjedio na klupi!"

Nisam odlučio hoću li čekati stoti nastup, sve ovisi u kojem ću klubu i koliko igrati. Bilo bi glupo sjediti na klupi i uzimati mjesto mlađima, kaže Šimić
Vidi originalni članak

Malo brodicom na pučinu, malo igra s trojicom sinova, nešto vremena ima i za poslovne obveze.
- Stvarno uživam na moru, treba se odmoriti od svih tih uzbuđenja. Ove godine imam dosta godišnjeg, na prozivku se trebam javiti tek 25. srpnja - rekao je Dario Šimić.
Mora se javiti u Milanello. Znači, definitivno ostaje na San Siru?
- A ne, ništa se još ne zna. Uostalom, ja sam već i ranije htio otići pa me nisu pustili. Ponuda imam, sve će se uskoro znati.
Monaco i Fiorentina najveći su kandidati za nastavak karijere.
- Pa... Htio bih uglavnom ići u klub u kojemu bih igrao tri-četiri utakmice na mjesec, a koji istovremeno ima i ambicije. Ma, neću time razbijati glavu. Imam klub, s Milanom me ugovor veže još dvije godine, nemam se zašto buniti.
Osim što Maldini nikako da završi karijeru i otvori vam mjesto.
- Očekivao sam da će se Maldini oprostiti, ali stvarno nas je šokirao. To je nevjerojatno, stvarno ne znam hoće li se ikad oprostiti, ha, ha. Zapravo i nemam se previše čemu nadati ostanem li u Milanu.
Braća Kovač ostaju u reprezentaciji, Dario je nakon Eura počeo razmišljati o ostanku u “kockastom” dresu. Ipak bi bilo lijepo upisati tu okruglu stotu utakmicu.
- Sve ovisi gdje ću i koliko igrati. Svjestan sam da bez igara u klubu ne mogu igrati ni u reprezentaciji. Nisam još star, nisam imao težih ozljeda, još mogu mnogo dati. Ali, doista nema smisla da budem u reprezentaciji, ako ću sjediti na klupi! Samo bih uzimao mjesto mlađima, a to ni za koga nije dobro - rekao je rekorder po broju nastupa za reprezentaciju i dodao:
- Oporavio sam se od Eura, moramo dalje uzdignute glave!

Idi na 24sata

Komentari 6

  • wire 06.07.2008.

    Budale procitajte cili text!!!

  • nix_zgd 05.07.2008.

    da fakat, čitajte tekst...ima čovjek pravo, šta će bezveze bit u reprezentaciji kada joj ne može pomoći?!

  • andy25 05.07.2008.

    Jel itko čita cijeli tekst ili samo naslov?? A i debilni novinar koji stavi ovaj senzacionalistički naslov... Fino je čovjek rekao da ne želi zauzimati mjesto mlađima u reprezentaciji ako ne igra u klubu jer zna i sam da mora igrati da bi bio u formi i za repku... Svaka mu čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare